Prekid u Parizu! Igrači Istanbula ne žele da nastave meč, optužuju sudiju za rasizam

Datum:

Share post:

Počinje konačan rasplet u Ligi šampiona. U večerašnjim mečevima poslednjeg šestog kola biće poznata preostala četiri učesnika osmine finala, kao i ko će nastaviti takmičenje u Ligi Evrope.
FK Mančester junajted Foto: EPA-EFE/PETER POWELL / EPA;
FK Mančester junajted

I počelo je žestoko! Lajpcig je već u drugom minutu meča poveo protiv Mančester junajteda, a u 13. je povećao prednost na velikih 2:0 i sada ima rezultat koji ga vodi dalje. Prvi gol je postigao Anhelino na asistenciju Zabicera, da bi Hajdara u 13. povećao prednost. U Parizu je i dalje 0:0, ali sada i taj rezultat vodi PSŽ dalje.

Juventus je poveo protiv Barselone u 13. minutu golom Ronalda iz penala i to na Mesijeve oči. Dvojica najboljih igrača 21. veka prvi put igraju jedan protiv drugog posle 30 meseci, a Portugalac je očigledno bolje počeo meč. Torinski klub je samo sedam minuta kasnije povećao vođstvo na 2:0 preko Mekenija.

Meč u Parizu između PSŽ i Istanbul Bašakšehira je prekinut u 23. minutu jer su gostujući igrači odbili da nastave meč. Razlog je neverovatan, optužili su četvrtog sudiju za rasizam, tvrde da je jednog njihovog igrača nazvao "crncem"

Mečevi grupe F počeli su u 18.55, a Lacio i Dortmund obezbedili su mesto u osmini finala. Lacio je protiv Briža igrao 2:2 u Rimu, što mu je bilo sasvim dovoljno za prolaz. Rimljani su vodili 1:0 i 2:1 i imali igrača više, ali su primili gol i ispustili pobedu. Dortmund je pobedio Zenit u Rusiji sa 2:1, iako je gubio 1:0 na poluvremenu i obezbedio prvo mesto u grupi.

Duel na "Nou kampu" između Barse i Juventusa gotovo da nema rezultatski značaj, oba tima su odavno u osmini finala, Katalonci će sigurno biti prvi u grupi G osim ako ne izgube sa dva ili više golova razlike, ali je ova utakmica ipak više od fudbala – dvojica najboljih igrača planete u 21. veku Mesi i Ronaldo prvi put će igrati jedan protiv drugog od maja 2018. godine. U meču u Torinu nisu se sastali zato što je Portugalac imao koronu.

U drugom meču Dinamo iz Kijeva i Ferencvaroš odlučiće o tome ko ide u Ligu Evrope, u Budimpešti je bilo 2:2, pa će Ukrajincima biti dovoljan i bod na njihovom terenu.

 

U grupi E je sve odlučeno, Čelzi i Sevilja idu dalje, a Krasnodar u Ligu Evrope, pa se dueli Ren – Sevilja i Čelzi – Krasnodar igraju za prestiž.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: sport.blic.rs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Zvezda je ponovo šampion Srbije: Olajinka i Šerif ovjerili 35. titulu prvaka

Crvena zvezda je šampion Srbije sedmi put u nizu! Četiri kola prije kraja Superlige, tim Vladana Milojevića je...

Branislav Borenović uputio čestitke Milošu Vučeviću „Uvjeren sam da će SAVLADATI SVE IZAZOVE, a da će Srbija nastaviti putem napretka i razvoja“

Upućujem iskrene čestitke g. Milošu Vučeviću povodom izbora na poziciju predsjednika Vlade Republike Srbije. Rekao je ovo na društvenoj...

OTKAZANI BROJNI LETOVI Snažno nevrijeme ponovo zahvatilo Dubai

Najveći grad Ujedinjenih Arapskih Emirata Dubai ponovo je zahvatio pljusak, a avio-kompanija Emirejts bila je prinuđena da otkaže...

Episkop Fotije: NEKA BUDE VOLJA TVOJA (Veliki Četvrtak)

Na Sveti i Veliki Četvrtak sveti oci, koji su dobro uredili preuzeto od svetih apostola, svetih i Božanskih...