Predstavnici RSS na sastanku sa borcima Odbrambeno-otadžbinskog rata (foto)

Datum:

Share post:

Republička stranka Srpske organizovala je danas u Bijeljini sastanak sa predstavnicima boračkih organizacija proisteklih iz Odbrambeno-otadžbinskog rata. Prisutnim borcima obratio se istaknuti ratni komandant Zoran Miljanović koji ih je pozvao da u otvorenom razgovoru iznesu svoje stavove i zahtjeve u vezi sa unapređenjem zaštite prava ove populacije.

Borce je pozdravio i predsjednik RSS Mladen Petrović koji je naglasio da se Republička stranka Srpske i njen osnivač Slavenko Ristić na konkretan način zalažu za zaštitu prava boračke populacije i status u društvu koji zaslužuju.

Predstavnici boračkih organizacija upozorili su da treba uvesti više reda oko kategorizacije boraca, s ciljem da pravi predstavnici ove populacije budu bolje zaštićeni i da imaju bolja primanja po osnovu učešća u ratu.
Oni su izrazili zadovoljstvo doprinosom Slavenka Ristića i RSS borbi za bolji status boraca u društvu, te istakli da će Ristić u Narodnoj skupštini Republike Srpske na autentičan način predstavljati zahtjeve i prava boračke populacije.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

TESTNA REKLAMA

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

SNSD BIJELJINA: Pojedini mediji u Bijeljini prave atraktivne naslove??? (foto)

Na meil adresu Redakcije portala Dešavanja u Bijeljini danas, 26. septembra 2022. godine u 17. 18 časova, je...

MAKSIMOVIĆ: Grad spreman za odgovornu i efikasnu primjenu Zakona o legalizaciji bespravno izgrađenih objekata (foto, video)

Na konferenciji za novinare održanoj danas u Gradskoj upravi bilo je riječi o jednoj od najaktuelnijih tema prethodnih...

MARKOVIĆ, PDP: Ubjedljiva pobjeda Jelene Trivić i Mirka Šarovića (foto, video)

Slaviša Marković, predsjednik GO PDP Bijeljina, na konferenciji za medije, zajedno sa kandidatima PDP u Izbornoj jedinici 6,...

„Elvako MetPro“ potpisao ugovor sa Italijanima vrijedan devet miliona KM, posao za novih 15 radnika

Rukovodstvo preduzeća „Elvako MetPro“ iz Bijeljine ozvaničilo je danas početak poslovanja sa državnom italijanskom kompanijom „Terna“ za koju...