POVELJA grada Bijeljina Miloradu Dodiku

Datum:

Share post:

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik ovogodišnji je dobitnik najvišeg priznanja Bijeljine – Povelje grada za izuzetan doprinos razvoju lokalne samouprave i zalaganje za izgradnju vitalnih infrastrukturnih projekata.

​Priznanja se dodjeljuju povodom Dana grada 24. septembra, kojim se proslavlja prvo oslobođenje Bijeljine od fašističkog okupatora u Drugom svjetskom ratu.

Zlatnom medaljom “Knez Ivo od Semebrije” posthumno će biti nagrađen Đoko Mihajlović, dugogodišnji generalni sekretar Crvenog krsta Republike Srpske, za nesebičnost i požrtvovanost u humanitarnom radu.

Ovo priznanje će posthumno biti dodijeljeno i za Blagoja Gavrilovića, za ličnu hrabrost i nesebično požrtvovanje u proteklom otadžbinskom ratu, te predan rad na mjestu predsjednika Boračke organizacije Republike Srpske i predsjednika Boračke organizacije opštine Bijeljina.

Zlatnom medaljom “Knez Ivo od Semebrije” biće nagrađeni učesnici humanitarne akcije “Respiratori za Srpsku”, kao i Bolnica “Sveti Vračevi” i Dom zdravlja u Bijeljini za izuzetan doprinos i nesebičan rad u vrijeme borbe protiv virusa korona.

Među dobitnicima priznanja su Udruženje veterana “Garda Panteri”, Gradska organizacija porodica zarobljenih, poginulih i nestalih lica iz Bijeljine i niz pojedinaca i firmi zaslužnih za razvoj Bijeljine u različitim oblastima.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: ntvarena.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Zvezda je ponovo šampion Srbije: Olajinka i Šerif ovjerili 35. titulu prvaka

Crvena zvezda je šampion Srbije sedmi put u nizu! Četiri kola prije kraja Superlige, tim Vladana Milojevića je...

Branislav Borenović uputio čestitke Milošu Vučeviću „Uvjeren sam da će SAVLADATI SVE IZAZOVE, a da će Srbija nastaviti putem napretka i razvoja“

Upućujem iskrene čestitke g. Milošu Vučeviću povodom izbora na poziciju predsjednika Vlade Republike Srbije. Rekao je ovo na društvenoj...

OTKAZANI BROJNI LETOVI Snažno nevrijeme ponovo zahvatilo Dubai

Najveći grad Ujedinjenih Arapskih Emirata Dubai ponovo je zahvatio pljusak, a avio-kompanija Emirejts bila je prinuđena da otkaže...

Episkop Fotije: NEKA BUDE VOLJA TVOJA (Veliki Četvrtak)

Na Sveti i Veliki Četvrtak sveti oci, koji su dobro uredili preuzeto od svetih apostola, svetih i Božanskih...