Poslednji put PRODUŽEN ROK za subvenciju đačkih karti u Bijeljini (foto)

Datum:

Share post:

Povodom produženja roka za subvenciju đakih karti u Bijeljini na svom FB  nalogu oglasio se gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović, a post prenosimo u cijelosti:

Do sada je ukupno 764 zahtjeva predato za subvencije za đačke karte. Prošle nedjelje produžen je rok za prijavu po peti put i poslati su spiskovi svim osnovnim školama sa imenima djece/roditelja koji se nisu prijavili.

Svima koji su prijavljeni subvencija od 40 KM biće isplaćena do petka 30.12.2022.godine.

BIJELJINA: SUBVENCIJE ZA ĐAČKE KARTE OD NOVE GODINE BIĆE UPLAĆIVANE NA RAČUNE RODITELJA (foto)

Od sljedeće kalendarske godine će kompletan iznos subvencija (35-40 KM svakog mjeseca) biti uplaćivan na račune roditelja a po prvi put Grad će 100% finansirati đačke karte za djecu sa poteškoćama u razvoju i za djecu samohranih roditelja!

GRADONAČELNIK BIJELJINE: Produžen rok za isplatu subvencija za đačke karte

Još jednom i definitivno posljednji put produžavamo rok za prijavu zaključno sa 29.12.2022.godine, dokumentaciju možete predati u Gradskoj upravi od 11-14 časova!

Napomena- za sve koji se prijave ove nedjelje isplata će biti realizovana u januaru!

Molim rukovodstva škola da obavjeste djecu/roditelje, da zajedno učinimo sve da niko ne bude oštećen i da što veći broj djece/roditeljs ostvari svoje pravo!

Gradska uprava će i u narednom periodu nastaviti da podržava i sprovodi sve mjere koje imaju za cilj da pomognu našoj djeci i njihovim roditeljima, posebno u oblasti školstva i obrazovanja!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Crvena zvezda za potvrdu titule, Partizan za produžetak sna

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigraće utakmicu u okviru prvog kola plej-ofa Superlige Srbije. 173. izdanje fudbalske svetkovine...

SELAK: Ne zaboravimo da smo narod Pupina, Tesle i Đokovića

Selak: Ne zaboravimo da smo narod Pupina, Tesle i Đokovića Naš narod je u 20. vijeku dao ogroman doprinos...

KK “Budućnost“ iz Bijeljine večeras protiv Jahorine u finalnoj seriji za prvaka Srpske

Bijeljinski tim izborio je finale nakon trijumfa u majstorici protiv gradskog rivala Radnika rezultatom 74:72, i na kraju...

Vučić – O’Brajanu: Suprotstavićemo se nasilju nad srpskom državom

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je američkom diplomati Džejmsu O'Brajanu na jasnom stavu da Priština mora da formira...