PORAZ ZVEZDE UZ ZVUK SIRENE: PALA U POSLEDNJOJ DESETINKI!

Datum:

Share post:

Košarkaši Crvene zvezde su poraženi na svom parketu od Fenerbahčea sa 71:73 u 18. kolu Evrolige.
 

Prvo poluvrijeme je proteklo u rezultatski izjednačenoj igri, najveća prednost domaćih iznosila je četiri, a gostujuće ekipe pet poena, a na veliki odmor se otišlo sa rezultatom 39:38.

Na početku treće četvrtine bilo je dosta grešaka na obje strane, a Crvena zvezda je do prvih poena došla tek poslije četiri minuta i 45 sekundi, kada je Kvino Kolom pogodio uz faul i zatim realizovao slobodno bacanje.

Crveno-bijeli su poslije toga izjednačili na 44:44 preko Džonija Obrajanta, a izuzetno tvrd treći period igre završen je 14:15, tako da se u posljednjih 10 minuta igre ušlo sa izjednačenih 53:53.

Posljednja četvrtina je počela poenima turskog tima, a ond asu Beograđani došli do serije od 7:0 i vođstva 60:55, ali su igrači Fenera uspjeli brzo da se vrate na poen zaostatka.

Na pet i po minuta do kraja Ognjen Dobrić je pogodio sva tri slobodna bacanja nakon što je prekršaj napravio Marko Gudurić, a Zvezda je tako došla do sedam poena viška – 66:59.

Ipak, Fenerbahče je uzvratilo serijom 6:0 i to trojkom Danila Bartela i dvojkom Lorenca Brauna te dodatnim bacanjem poslije prekršaja Dobrića.

Ušlo se u neizvjesnu završnicu, na 71:71 domaći nisu realizovali napad, promašio je Kolom, ostalo je šest sekundi do kraja, a bivši igrač crveno-bijeli Braun je uspio da desetinku prije isteka vremena izbaci lopti i pogodi za konačnih 71:73.

Najbolji u redovima Zvezde je bio Obrajant sa 17 poena, 10 skokova i četiri asistencije, Dobrić je ubacio 12, Dejan davidovac 11, a Kolom 10 poena.

U pobjedničkom timu po 13 su postigli Braun i Dišon Pjer, Gudurić je stigao do 11, a Bartel i Jan Veseli su ubacili po 10 poena.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: sport.blic.rs

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Polaganjem vijenaca obilježeno 32 godine od osnivanja „GARDA PANTERI“ (foto)

Danas su u Bijeljini, polaganjem vijenaca na Spomeniku poginulim borcima Semberije obilježene 32 godine od osnivanja "Garde Panteri". Nakon...

„Gospođa Milihbrot“ 21. maja u Centru za kulturu „Semberija“

Diva filmskog i pozorišnog glumišta Gorica Popović gostovaće 21. maja u Bijeljini sa komedijom “Gospođa Milihbrot” (Branislav Nušić)...

Godišnji koncert KUD-a „Ravno polje“ 12. maja

Kulturno umjetničko društvo "Ravno polje" poziva sve prijatelje, poštovaoce njihovog rada, kulture i tradicije na njihov Godišnji koncert. "Biće nam...

OBRAČUN VODNIH NAKNADA U 2023. GODINI: U Budžet prikupljeno 21.413.658,21 KM

Javna ustanova „Vode Srpske“ u toku 2023. godine izdala je obveznicima 528 rješenja o obračunu posebnih vodnih naknada. U...