POKRET ZA BIJELJINU: Sredstva za kampanju preusmjeravamo u pomoć osobama i udruženjima pogođenim Covidom 19

Datum:

Share post:

Pokret za Bijeljinu je odlučio da dio sredstava  za štampanja propagandnog materijala preusmjeri u nabavku i podjelu paketa socijalne pomoći,  pojedincima i udruženjima na području Grada Bijeljine.

,,Njima je potrebnije'' Šaljemo poruku i drugima: Uradite isto!

Smatramo da u vrijeme smanjene privredne aktivnosti usljed širenja virusa Kovid 19 moramo pružiti podršku svima koji trpe negativne posljedice, posebno onima koji su ostali bez zaposlenja, sezonskog posla ili se nalaze u stanju socijalne pomoći.

Mladi za mladu Bijeljinu
Pokret za Bijeljinu kao organizacija koja okuplja mlade patriote koji vole Semberiju i Bijeljinu uvijek će imati dinamične i pravovremene odgovore na aktuelne probleme.

Želimo da promijenimo sadašnje stanje u kojem se favorizuje lična materijalna korist i osamljivanje, hoćemo da izgradimo društvo koje donosi radost pojedincu, društvo međusobne podrške i ljubavi.

Bijeljina u srcu
Nama je na srcu Bijeljina i Semberija. Pozivamo sve koji vole Republiku Srpsku i žele da mladi ostanu ovdje da nam se pridruže svojom podrškom, djelima, da daju doprinos ostvarenju uvjerenja da zajedno, u duhu našeg naroda stvorimo zajednicu u kojoj se mladi osjećaju slobodno i uvaženo.

Želimo da mladi podnesu teret stvaranja društva radno sposobnih, društva podrške, kolektivne gradnje, ali i društvo koje će istovremeno zaštiti i voditi brigu i o starim i nemoćnim.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

SVEŠTENIK MIRAN: Vaskrs je praznik nad praznicima, slavlje nad slavljima (video)

Pravoslavni vjernici danas obilježavaju jedan od najvažnijih pravoslavnih hrišćanskih praznika koji se praznuje u znak sećanja na Isusovo...

Vaskršnja čestitka portala Dešavanja u Bijeljini

Redakcija portala Dešavanja u Bijeljini čestita svim svojim pratiocima, čitaocima, gledaocima, saradnicima i svim pravoslavnim vjernicima Vaskrsenje Hristovo,...

Najvažniji običaji i vjerovanja za Vaskrs

Vaskrs je najveći hrišćanski praznik. Toga dana je Isus Hristos vaskrsao iz mrtvih, pobijedio smrt i svim ljudima,...

SPC danas proslavlja najveći hrišćanski praznik – Vaskrs

Srpska pravoslavna crkva /SPC/ proslavlja danas najveći hrišćanski praznik - Vaskrs, kojim se slavi vaskrsenje Isusa Hrista iz...