BIJELJINA: MLADI DEMOS u a kciji od vrata do vrata : Na usluzi sugrađanima u vrijeme pandemije

Datum:

Share post:

Omladina Demokratskog saveza u Bijeljini svakodnevno je u kontaktu sa sugrađanima.

Razgovaramo i družimo se sa našim sugrađanima poštujući sve epidemiološke mjere, rekao je Žiko Savić, predsjednik Odbora mladih ove stranke i kandidat za odbornika u Skupštini grada Bijeljina.
 
Prema njegovim riječima, imajući u vidu specifičnost izborne kampanje, odlučili su se na ovaj način komunikacije sa građanima.

 
„Poštujemo sve propisane mjere i zato na ovakav način želimo da dođemo do svakog našeg sugrađanina. Želimo da čujemo šta su njihovi problemi, koje su im ideje, ali i da predstavimo ono na čemu smo vrijedno radili protekle četiri godine. Uz to, predstavimo im i našu platformu za naredne četiri godine“, rekao je Savić.

On je dodao da omladinci svakodnevno obilaze Bijeljince i podsjetio da je su mladi aktivisti otvorili i kol centar za pomoć ugroženom stanovništvu tokom pandemije korona virusa.

„Mi u DEMOS-u smo, kao i uvjek, jedinstveno pristupili rješavanju problema i iznalaženju rješenja, i zato smo, dok traje kriza sa povećanim brojem pozitivnih na virus korona, otvorili i kol – centar za pomoć građanima. Svi oni kojima je potrebna pomoć mogu nas kontaktirati na broj 066/099-282“, rekao je Savić.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

VUKOVIĆ: Očekujemo da na lokalnim izborima, zbog svih propalih zakona i zaključaka, SNSD bude kažnjen

Glavni odbor PDP je na danas održanoj sjednici u Bijeljini donio Odluku o izlasku na Lokalne izbore, Nenad...

Ministar Minić na otvaranju 91. Međunarodnog sajma poljoprivrede u Novom Sadu (foto)

Međunarodni sajam poljoprivrede u Novom Sadu je otvoren danas. Ova manifestacija  ove godine okuplja više od 1.200 izlagača iz...

Srbija uputila snažan poziv svim zemljama svijeta da glasaju PROTIV REZOLUCIJE o Srebrenici

Republika Srbija uputila je snažan poziv svim državama članicama UN da glasaju protiv rezolucije o Srebrenici, koja već...

DODIK: “Odnosi Banjaluke i Sarajeva možda na najgorem nivou – sa Bećirovićem se ne može otvoriti dijalog“

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da predsjedavajući Predsjedništva BiH Denis Bećirović iznosi laži na račun...