PETROVIĆ: OSTAJEM GRADONAČELNIK BIJELJINE – ’’Mirjana čuvaj obraz i čast naše Bijeljine i Srpske demokratske stranke“ (foto)

Datum:

Share post:

Stasus sa FB naloga Gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića prenosimo u cijelosti:

“Na nedavno održanim izborima kao kandidat ispred Srpske demokratske stranke za Narodnu skupštinu Republike Srpske osvojio sam direktni mandat za poslanika sa najvećim brojem glasova u našem gradu, u našoj Bijeljini! Svim ljudima koji su mi ukazali povjerenje hvala od srca, duboko to cijenim i znaću da vrednujem, poštujem i opravdam!

Prije dvije godine osvojio sam vaše povjerenje i kao Gradonačelnik, od tada svoju dužnost obavljam časno i pošteno, hrabro se suočavajući sa svim problemima i izazovima koje ovo mjesto nosi, ali moram reći i ljepotama jer čast je biti Gradonačelnik grada koji je iznjedrio toliko talentovanih mladih ljudi u svim oblastima, gdje je duhovni pastir Preosvećeni vladika Fotije kojem sam beskrajno zahvalan na svemu što je do sada uradio i što radi za naš grad, gdje žive divni i predani profesori, kolege medicinski radnici, čestiti sveštenici, uspješni privrednici, umjetnici, sportisti, naučnici, inženjeri, gdje vrijedno rade i od svog rada žive dobri domaćini!

U trku za poslanika NS RS ušao sam kao nosilac liste, ne bih li pomogao i čestito predstavljao svoju Srpsku demokratsku stranku, bila mi je to dužnost, ali i čast! Srećan sam jer smo uprkos svim nepravilnostima koje je ovaj izborni proces sa sobom nosio ostvarili u Bijeljini vrlo dobar rezultat, kao kandidat u svom Gradu imam najviše glasova u odnosu na kandidate ispred ostalih stranaka i naša stranka bilježi značajno bolji rezultat – 2,5x bolji, nego što je to bio rezultat 2020. godine!

Siguran sam da bolji dani za Srpsku demokratsku stranku tek dolaze i da će ova stranka koliko već na sljedećim lokalnim izborima pokazati ne samo da je najbolja u Bijeljini već u cijeloj Republici Srpskoj!

Kada bih sebično razmišljao vjerovatno bih ovaj osvojeni mandat zadržao za sebe, ali ja sam dužan svom Gradu, dužan sam svojoj stranci, a najviše sam dužan mom narodu koji mi je ukazao povjerenje!

Ostajem sa vama i međ’ vama, vodiću zajedno sa narodom ljutu borbu za našu Bijeljinu, za opstanak naše djece, za bolji život svih nas!

Svoj osvojeni mandat predajem Srpskoj demokratskoj stranci, i on u ruke odlazi jednoj dami, koja ima sve kavlitete i za koju sam siguran da će časno braniti boje SDS-a i Grada Bijeljina u Narodnoj skupštini i da će opravdati povjerenje koje nam je narod dao!

Mirjana je perspektivna, mlada, ambiciozna žena, obrazovana, elokventna i sa damskim stavom! Čestitam od srca Mirjana, želim ti svu životnu sreću i poslovni uspjeh, znam da ćeš se lavovski boriti za svoj grad, znam da ćeš se uspješno suprostaviti nakaradnom režimu sa kojim nema simbioze već konstantno skretanje pažnje i ukazivanje na činjenicu da su DUŽNI dakle ponavljam DUŽNI da ulažu u sve gradove, opštine i sela bez obzira ko u njima živio i ko u njima bio izvršna vlast!

Uz Božiju pomoć, sa vjerom i samo hrabro neka ti je srećan novi početak, moju podršku imaš, a duboko vjerujem i znam da ćemo narod, Bijeljina, Srpska demokratska stranka i ja isto tako imati tvoju podršku i vjernost“, zaključio je Petrović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

POMOĆ PEDIJATRIJSKOJ ONKOLOGIJI: Nikola Rokvić na putu HODOČAŠĆA do manastira Nektarija Eginskog (video)

"Idemo dalje za dječju radost" Koliko je Nikola Rokvić skupio novca nakon 5 DANA HODOČAŠĆA Prije pet dana, ispred...

OTVOREN POZIV NA RAT: Bošnjačke organizacije ponovo zveckaju oružjem

Saopštenje organizacije “Bosansko-bošnjačko narodno vijeće” u kojem je bošnjački narod pozvan “na samoorganizovanje” i u kojem je istaknuto...

Identifikovano lice koje je pokidalo tablicu sa privatnog vozila gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića

Sinoć (četvrtak, 25. april 2024.) u poznatom bijeljinslom salonu je bila organizovana proslava povodom odlaska u penziju jednog...

U Bijeljini održana prezentacija projekta „Zdrave zajednice u BiH“ (foto)

U prostorijama Gradske uprave grada Bijeljina danas je održana prezentacija projekta "Zdrave zajednice u BiH" koji uz finansijsku...