PET MAGAZIN: U Libanu je bebu bačenu u kesi za smeće – spasio napušteni pas sa ulice

Datum:

Share post:

Evo još jedne u nizu priča koje govore o herojstvu jedne pseće duše. Dolazi iz Libana i reč je o istinitom događaju koji se desio pre par meseci. Ova beba, za koju se ispostavilo da je devočica, pronađena je bačena u crnoj plastičnoj kesi za smeće koju je nosio napušteni pas u blizini zgrade opštine u gradu Tripoliju, kad je zastao pored prolaznika, očigledno tražeći pomoć. Pas je bebi doslovno spasio život!

piše: Djole dog, fotografija psa je simbolična, dok je slika bebe autentična i reč je baš o spasenoj devojčiči i fotografiji koja se delila libanskim medijima

Ovo otkriće izazvalo je šok i ogorčenje širom zemlje. Prolaznik je bebu odvezao u lokalnu bolnicu, gde joj je pružena prva pomoć. Slike na društvenim mrežama prikazuju bebu, koja je stara oko četiri meseca, sa modricama po licu i telu.

Nakon što je objavljena fotografija bebe koju je pas spasio, nizali su se brojni komentari koji su slavili ovaj njegov potez: “Pas ima mnogo više ljudskosti, dobrote, lukavosti i inteligencije od nekih satanskih mutanata u ljudskom obliku”, „Životinje imaju više saosećanja od ljudi”.

Rekli bismo da je zaista tako! Psi se proganjaju svakodnevno, a oni su doslovno – anđeli na zemlji. Evo i konkretnog dokaza da su bolji od ljudi! Više od ovoga nije potrebno, zar ne?

Nismo uspeli da dođemo do informacije šta je bilo sa psom, ali se iskreno nadamo da je njegovo dobročinstvo dovelo do toga da pronađe svoj topli dom, te da više nije na ulici.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: petmagazine.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Lazareva subota u Bijeljini obilježena na tradicionalan način

Tradicionalnom proljećnom igrom „Lazarice“ ispred zgrade Gradske uprave u Bijeljini je danas obilježena Lazareva subota. Dječiji ansambl Srpskog...

‘’LAZARICE’’ će mještanima MZ Novi Dvorovi u nedjelju poželjeti igrom i pjesmom blagorodnu godinu

U nedjelju 28.04.2024. godine u 08.00 časova  Lazarice  će proći kroz naselje Novi Dvorovi, kada će u veseloj...

GRADONAČELNIK PETROVIĆ: Isplata prve dvije tranše za učenike osnovnih i srednjih škola do 30. aprila

Gostujući u emisiji "MAT" BN Televizije, Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović pričao je o subvencijama za prevoz učenika osnovnih...

PLEJOF: JAHORINA –BUDUĆNOST, treća utakmica finalne serije doigravanja u okviru MD shop 1.MLRS

Večeras se u Palama igra treća utakmica finalne serije doigravanja u okviru MD shop 1.MLRS. Jahorina na korak od...