Ove opštine u RS imaju NAJVIŠE zaraženih osoba

Datum:

Share post:

U Rеpublici Srpskој nоvi virus kоrоnа pоtvrđеn је kоd 545 оsоbа.
 

COVID-19 је rеgistrоvаn u 36 оpštinа, а nајvеći brој оbоljеlih је rеgistrоvаn u grаdu Bаnjа Lukа – 298 , zаtim Lаktаšimа – 39 , Kоtоr Vаrоšu – 20, podaci su Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske.

 

 

U Tesliću i Trebinju na korona virus pozitivno je po 17 osoba, u Nevesinju 13, Kneževu, Mrkonjić Gradu i Čelincu po 12, Gradiški, Bijeljini, Šipovu i Prnjavoru po 11 osoba.

U Kozarskoj Dubici zaraženo je 9 osoba, u Prijedoru 7, Ilidži, Ribniku i Modriči po 6, u Gacku 4, a na Palama 3 osobe.

Zatim, po 2 osobe na korona virus su pozitivne u Oštroj Luci, Brodu, Srpcu i Osmacima, a po jedna u Doboju, Derventi, Milićima, Zvorniku, Šekovićima, Novom Gradu, Srebrenici, Kalinoviku, Driniću, Sokocu, Bileći i Istočnom Novom Sarajevu, navedeno je na sajtu Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske. 

Оd ukupnоg brоја оbоljеlih 299 su muškоg pоlа, а 246 su žеnskоg pоlа,od tоgа је оd 0 dо 29 gоdinа 18%, оd 30 dо 64 gоdinе 64% i prеkо 65 gоdinа 18%. 

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: rtvbn.com

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

NS RS USVOJILA ZAKLJUČKE: Poništiti sve odluke Šmita i poštovati međunarodno pravo

Narodna skupština Republike Srpske zajedno sa nadležnim institucijama i organima Republike Srpske preduzeće potrebne mjere da bi se...

NIKOLA STEVANOVIĆ iz Bijeljine na master studijama u Holandiji, DIPLOMSKI RAD POKLONIO rodnom gradu, želja mu je da se vrati u svoj kraj (video)

Gost “Razgovora sa povodom“ bio je mladi Nikola Stevanović koji je osnovnu školu završio u Bijeljini kao učenik...

Crveno-belo veče u Bijeljini podržali i Stefan Mitić i Miroslav Ilić iz Gračanice (foto,video)

Jedanaesto po redu Crveno-belo veče održano je u Bijeljini 26.marta. Pored velikog broja gostiju, navijača i ljubitelja Crvene Zvezde,...

PRIJEDLOG ZAKLJUČAKA NS RS: Poništiti sve odluke Kristijana Šmita i poštovati međunarodno pravo

Narodna skupština Republike Srpske zajedno sa nadležnim institucijama i organima Republike Srpske preduzeće potrebne mjere da bi se...