OTVOREN 1. JAVNI POZIV ZA INOVATIVNE PRIVREDNE SUBJEKTE

Datum:

Share post:

Privredni subjekti iz Republike Srpske/BiH i Švedske sa inovativnim poslovnim idejama, proizvodima ili uslugama koje mogu dovesti do smanjenja nezaposlenosti, povećane konkurentnosti i održivog društveno-ekonomskog razvoja u BiH, imaju priliku da dobiju pomoć „ Challenge fonda“ na osnovu prvog poziva za prijave, koji je otvoren od 12.10.2022. godine.

Za potencijalne aplikante na raspolaganju je budžet čiji je indikativni iznos oko 480 000,00 EUR, a rok za dostavljanje aplikacija je srijeda 23. novembar 2022. godine do 16 sati.

Za potencijalne korisnike iz koji su registrovani najmanje šest meseci i maksimalno dve godine, predviđen je maksimalni iznos bespovratne pomoći u iznosu od 10.000 eura, dok je za korisnike iz kategorije zrelih privrednih subjekata, koji posluju već dve godine i više, maksimalan iznos bespovratnih sredstava 30.000 EUR. Podnosioci zahteva su u obavezi da obezbede minimum sopstvenog učešća od 50 % od ukupne vrednosti predloženog projekta. Period realizacije projekta ne može trajati kraće od 3 meseca i duže od 12 meseci.

Mogućnost prijavljivanja na javni poziv provodi se isključivo putem apliciranja na elektronski sistem za apliciranje i evaluaciju (eMSAE) koji se nalazi na web stranici www.c2c.ba, gdje je dostupan i Vodič za aplikante, koji je sastavni dio Aplikativnog paketa. Aplikacije koje budu dostavljene putem pošte (štampana forma), putem faksa ili na neki drugi način, neće biti uzete u razmatranje, niti će biti predmet ocjenjivanja.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: www.c2c.ba

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

LOPARE I OVE GODINE U „RITMU EVROPE“ (foto)

U Centru za kulturu Lopare održana je audicija za najveći dječiji festival "Ritam Evrope", koji okuplja mlade talentovane...

Srpska za godinu dana „izgubila“ više manjih opština

Već više od 20 godina Republika Srpska ima negativan prirodni priraštaj, a takav trend nastavljen je i u...

Bijeljinska Biblioteka učesnik na Stručnom skupu Društva bibliotekara RS (foto)

Stručni skup Društva bibliotekara Republike Srpske otvoren je juče u Prijedoru, a održava se pod sloganom “Biblioteke za...

BIJELJINA: Neradni dani 1, 2. i 9. maj

Na osnovu člana 39. Zakona o lokalnoj samoupravi („Službeni glasnik Republike Srpske“, broj: 97/16 i 36/19) i člana...