“OKO u OKO“ : Ko je šta tražio, ko šta obećao? Da li se o tome (ne) treba pričati javnosti?

Datum:

Share post:

 ''OKO u OKO'' : Miroslav Milovanović, Slaviša Marković – O političkim razgovorima ''u četiri oka'' u Bijeljini. Ko je šta tražio, ko šta obećao? Da li se o tome (ne) treba pričati javnosti?

Marković: Razgovori u ''četiri oka'' se ne iznose u javnosti
Predsjednik Gradskog odbora PDP u Bijeljini Slaviša Marković je u emisiji ,,Oko u oko'' portala Dešavanja u Bijeljini rekao da se razgovori koji se vode ,,u četiri oka'' ne iznose u javnost kritikujući informaciju koju je predsjednik Gradskog odbora Stranke nezavisnih socijaldemokrata Nedeljko Ćorić izneo da je Ljubiša Petrović , aktuelni kandidat za gradonačelnika ispred SDS i PDP dolazio u ovu stranku sa određenim zahtjevima da bi prenio svoj odbornički mandat iz Uspješne Srpske u SNSD.

Milovanović: Petrović je odbornički mandat osim SNSD nudio i DNS, Ujedinjenoj Srpskoj …
Marković je ovako reagovao nakon izjave člana najužeg rukovodstva SNSD Bijeljina Miroslava Milovanovića, da je Ljubiša Petrović osim u SNSD sa zahtjevima odlazio i u DNS i u Ujedinjenu Srpsku.

,,Ono što je rekao gospodin Ćorić, naravno da znam za to. On se nudio SNSD u to nema dileme, ali ne samo SNSD. On se nudio i DNS. On se nudio i Ujedinjenoj Srpskoj. To su neke stvari koje mi, u političkim krugovima, koji su informisani, vrlo dobro znamo'' rekao je Milovanović konstatujući da se Petrović u svemu ,, politički zapetljao''.

TESTNA REKLAMA

,,Mislim da je on politički iskorišten, ali ja mu želim svako dobro. Vrlo je važno da mi realizujemo ono što građani Bijeljine treba da dobiju. Naša istraživanja koja dobijamo govore da će to građani podržati i Mićo Mićić će pobijediti na ovim izborima'' rekao je Milovanović i zaključio da je ,,siguran da će ono što će proisteći iz koalicije i sporazuma, donijeti dobro gradu Bijeljini''.

I Slaviša Marković se nudio SNSD i bio u krilu SNSD, pa ispao
Milovanović je podsjetio da je i Slaviša Marković kao jedan od predvodnika opozicije pokušavao da se ,,ponudi SNSD'' početkom ove godine.

,,Nije se samo Petrović nudio SNSD, pa i Slaviša Marković i PDP su se nudili SNSD. Oni su bili u krilu SNSD , pa ih je neko izbacio,'' naglasio je Milovanović.

Marković: Nije u redu iznositi razgovore u četiri oka
Odgovarajući na informacije o Petrovićevim pokušajima prelaza u druge stranke, Marković je doveo u pitanje Milovanovićev ,,politički kredibiltet na nivou lokalne zajednice'' da priča o tome, ali i pravo učesnika pregovora da o tome obavijeste javnost.

,,Govoriti o doktoru Ljubiši Petroviću zaista nema potrebe. Svi smo rekli da je dobar dečko. Vaditi iz konteksta kako se on nudio, to znaju samo on i gospodin Ćorić. Sutra može Petrović da izađe i da kaže da se Ćorić nudio njemu'' rekao je Marković.

Na Milovanovićevo pitanja zašto Petrović ne kaže da mu je Ćorić nudio da pređe u njegovu stranku, i da li Ćorić laže, Marković je odgovorio ,,Ja ne znam, ali ako hoćete da budete političar, ako ja i vi nešto pričamo u četiri oka nije korektno da to iznosite u javnost. To govori o vama, o Ćoriću. Ako je Ćorić sjedio u četiri oka sa Ljubišom Petrovićem, ja u to ne vjerujem, nije korektno da on to iznosi u javnost. Ljudi su demantovali to i nije korektno''.

Marković: Sporazum sa SNSD je bio da kandidat za gradonačelnika bude neko mlađi, pa i neko iz SDS
Za svoj dogovor sa SNSD Marković je rekao da je ,,želja i gospodina Ćorića i Milice Lovrić kao poslanika, i svih poslanika, odnosno odbornika iz Gradskog odbora SNSD je bila da kandidat za gradonačelnika ne bude Mićić. ''

,,Njihova želja je bila da bude neko mlađi, da li će to biti neko iz SDS-a i taj sporazum je potpisan na tom nivou. Gradonačelnik Mićić je potpisao sa vašim predsjednikom. Nikad nije potpisao sa predsjednikom Gradskog odbora. Demantujte me ako nije tačno'' reagovao je Marković.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

LOPARE: KOLO SRPSKIH SESTARA “MATI ANGELINA SRPSKA“ PROSLAVILO KRSNU SLAVU (foto)

Kolo srpskih sestara iz Lopara je obilježilo svoju krsnu slavu - Prepodobna mati Angelina Srpska. Tim povodom u hramu...

Kombajn oborio Ginisov rekord u žetvi pšenice

Poboljšane performanse New Holland kombajn CR8.90 Revelation su doprinijele ovom rekordu. Kompanija New Holland još jednom se upisala na...

Prva Liga Srpske: Glišić šokirao Zvijezdu 09, Rudar Prijedor okrenuo u nastavku

Kozara je šokirala Zvijezdu 09 i odnijela bod sa gostovanja. Ekipa iz Etno sela Stanišić je vodila 1:O sve...

SVRAKIN BLUZ URSULE JOVIĆ i porijeklo iz Broca – zaseok Jelaz

SVRAKIN BLUZ URSULE JOVIĆ i porijeklo iz Broca – zaseok Jelaz Glasoviti film Australija reditelja Baza Lurmana, romantična epska...