Učesnici opozicionog protesta “Srbija protiv nasilja” blokirali su večeras most Gazela, a kako javlja Tanjugov izvještač, došlo je i do tuče između okupljenih.

Prema informacijama izvještača, jedna osoba je povrijeđena, a intervenisala je i Hitna pomoć. Učesnici protesta, koji su iz ulice Kneza Miloša došli do “Gazele” kreću se ka Novom Beogradu, a plan je da se upute i ka Brankovom mostu.

Protest je počeo oko 18 časova ispred Doma Narodne skupštine gde su ponovljeni zahtjevi, između ostalog, traži se smjena članova REM-a, ukidanje nacionalnih frekvencija TV Pink i TV Hepi, kao i smjene ministra unutrašnjih poslova Bratislava Gašića i direktora BIA Alekasandra Vulina.

– Na mostu Gazela, gde je u toku protest „Srbija protiv nasilja“ došlo je do još jedne tuče, a jedan od aktera je i predsednik pokreta Kreni-Promeni Savo Manojlović.

Na snimku se vidi da je Manojlović pokušao da šutne učesnika protesta i dobacio mu je „Šta je“, a nakon toga su ih razdvojili okupljeni građani.

 Prethodno je, kako je javio izveštač Tanjuga, došlo do tuče među okupljenima u kojoj je jedna osoba povređena, a intervenisala je i Hitna pomoć.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: rtvbn.com/nezavisne.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име