KO „LAGI“? VUKANOVIĆ tvrdi da nije dobio poziv od Narodnog fronta, JELENA TRIVIĆ DEMANTUJE (foto)

Datum:

Share post:

VUKANOVIĆ: Lista za pravdu i red nije dobila poziv od Narodnog fronta, JELENA TRIVIĆ DEMANTUJE

Sinoć je u emisiji MAT predsjednica novoformiranog Narodnog fronta Jelena Trivić izjavila da je pozvala predsjednika ili predstavnike tri opozicione stranke, SDS, PDP, i Za pravdu i red liste Nebojše Vukanovića, na osnivačku Skupštinu njene nove stranke koja će se održati za nekoliko dana u Banjaluci, ali zbog javnosti treba reći da mi nismo dobili poziv, napisao je na svom blogu Nebojša Vukanović predsjednik Liste za pravdu i red.

Ubrzo danas demantovala ga je predsjednica Narodnog fronta koja je objavila da je Vukanoviću na meil stranke stigla pozivnica, u elektronskoj formi i to 15. maja 2023. godine u 11.05 časova.

Zbog javnosti, moram reći da gospodin Vukanović jeste dobio pozivnicu što potvrđuje ova fotografija, odgovorila je Jelena Trivić Vukanoviću.

Vukanović je na svom blogu objavio da nije dobio pozivnicu od Jelene Trivić te tekst prenosimo u cijelosti:

Sinoć je u emisiji MAT predsjednica novoformiranog Narodnog fronta Jelena Trivić izjavila da je pozvala predsjednika ili predstavnike tri opozicione stranke, SDS, PDP, i Za pravdu i red liste Nebojše Vukanovića, na osnivačku Skupštinu njene nove stranke koja će se održati za nekoliko dana u Banjaluci, ali zbog javnosti treba reći da mi nismo dobili poziv. Provjerio sam sa svojim saradnicima, i na „mejl“ naše Liste, kao i na moj privatni „mejl“ nije stigao nikakav poziv od Narodnog fronta, što sam provjeravao i prethodnih dana, kada sam dobio informaciju da su pozvani Borenović i Miličević, koji su dobili poziv i da se obrate delegatima ako žele.

Svakako da zbog Jelenine ekipe iz Zvornika okupljene oko Miroslava Ilića, kojim se od početka osnivanja NF okružila Trivićka a koja ima izrazito neprijateljski odnos prema Listi za pravdu i red, te upornih ružnih medijskih napada na nas neformalnog portparola i glavnog promotora Jelene Trivić, ne bi ni mogli prisustvivati osnivačkoj Skupštini Narodnog fronta. Mnogo je čudnih poteza i iznenađenja, a jedan od njih je i poziv Branislavu Borenoviću da se obrati na Skupštini Narodnog fronta, iako ga je do juče žestoko napadala.

Листа за правду и ред није добила позив од НФ-а и Јелене Тривић

Mnogo je ključnih stavova Jelena Trivić primijenila od kako je napustila PDP i osnovala NF, posebno je to vidljiv otvorenim miješanjem u političike prilike i podrškoj vlastima u Srbiji, najava odlaska na skup Aleksandra Vučića iako je ranije kritkovala miješanje u izbore i političke procese preko Drine.

Mi naravno ne idemo niti organizujemo pristalice na skup podrške Vučiću u Beograd, što rade gotovo sve ostale stranke, i vlasti i opozicije.  Za pravdu i red lista Nebojše Vukanovića ostaje i dalje dosljedna u politici po mnogim ključnim pitanjima, i poprilično usamljena, svakim danom pokazujemo da smo potpuno slobodni, da nemamo mentore i sponzore, i da vodimo autentičnu politiku oslanjajući se isključivo na podršku naroda.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

U Bijeljini održano stručno predavanje za distrofičare (foto)

U okviru nedjelje borbe protiv distrofije, Regionalno udruženje distrofičara Bijeljina danas je u hotelu Drina održalo stručno predavanje...

Polaganjem vijenaca i cvijeća obilježena 31. godišnjica Druge semberske lake pješadijske brigade VRS (foto, video)

Na današnji dan, 1992. godine, formirana je Druga semberska brigada Vojske Republike Srpske kroz koju je prošlo 4.200...

ĐURĐEVIĆ: KMF „Radnik MD Shop“ je ponos Bijeljine (foto, video)

Predsjednik Skupštine Grada Bijeljina Aleksandar Đurđević, danas je organizovao prijem za šampione BiH u futsalu KMF "Radnik MD...

Potpisivan ugovora izmedju RTRS i rukometnog kampa „Mladen Bojinovic Dugi“

U Multimedijalnoj sali RTV danas je održana konferencija za medije povodom trećeg rukometnog kampa za djecu uzrasta 10-...