NEŠIĆ, DNS: Prijedorska regija će biti motor razvoja, a ne poligon za odlazak mladih

Datum:

Share post:

„Prijedorska regija mora biti motor razvoja Srpske, a ne poligon za odlazak mladih. Prostor na kom imamo Kozaru, Sanu i Unu, šume i rudna bogatstva sigurno može bolje“, rekao je kandidat za člana Predsjedništva BiH i predsjednik DNS-a Nenad Nešić u razgovoru sa građanima Prijedora.

Nešić je istakao da je preduslov razvoja da se zaustavi rasprodaja resursa, da se spriječi namjera Hrvatske da odlaže nuklearni otpad na Trgovskoj gori, kraj Une i Novog Grada, i da se promjene prioriteti i način ulaganja.

„Kao srpski član Predsjedništva BiH umjesto noćnih druženja sa hrvatskim predsjednikom baviću se pravnim i političkim mehanizmima da spriječim odlaganje nuklearnog otpada kraj Une čime će Hrvatska ugroziti čitav ovaj kraj.“, poručio je predsjednik DNS.

Nešić je Prijedorčanima predstavio realan i ostvariv plan DNS-a za ekonomski oporavak. „Umjesto trošenja energije na prepucavanja i svađe trošićemo je na razvoj i nova radna mjesta. Svaki privrednik koji zaposli 30 novih radnika biće oslobođen poreza na 3 godine, kao i samostalni preduzetnici i privrednici ispod 35 godina koji su ispodprosječnih primanja. Sa godišnjim rastom od 5% i pametnim ulaganjem obezbijedićemo i 10000 novih radnih mjesta. To su teme koje nas zanimaju. To je Treći put DNS-a“, istakao je kandidat za člana Predsjedništva BiH, Nenad Nešić u Prijedoru.

TESTNA REKLAMA

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Mitrović: Glas za Dodika i Cvijanovićku za mir i stabilnost Republike Srpske

Nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu iz Izborne jedinice šest Vojin Mitrović izjavio je da 2. oktobra Bijeljina...

BIJELJINA: PRVI RADNI DAN U VRTIĆU U PATKOVAČI (video)

U vrtiću „Neven“ u Patkovači danas je prvi radni dan, a vaspitači su dočekali prvih dvadest petoro djece...

Predsjednik Bokserskog saveza Srbije podržao Slavenka Ristića

"Slavenko Ristić zaslužuje moju podršku zbog njegovog dugogodišnjeg rada na jačanju odnosa između Srbije i Republike Srpske, ali...

Prof.dr Zlatko Maksimović, osnivač Pokreta Uspješna Srpska: NAŠ PUT JE PUT USPJEŠNIH (video)

Na sinoć održanoj centralnoj konvenciji Koalicije NPS - Pokret Uspješna Srpska - Prva SDS osnivač Pokreta uspješna Srpska...