NEŠIĆ, DNS: JELENA TRIVIĆ JE LAŽLJIVICA I KRADLJIVICA MANDATA

Datum:

Share post:

LAŽLJIVICA I KRADLJIVICA MANDATA

Trivićeva je ružno počela sa strankom i pokazala da nije nikakav novi početak. Radi se o običnoj kradljivici mandata, poslaničkih i odborničkih.

Kako je sada taj Dubravac za nju prihvatljiv, a nije bio prihvatljiv kada je glasao za sve odluke DNS, kao što je bila odluka o samostalnom nastupu na izborima. Dubravac je glasao i da Radislav Jovičić bude naš kandidat za predsjednika Republike Srpske, za koga je Trivićeva govorila da je trojanski konj.

Pristalice DNS-a najavile okupljanje ispred kuće Željka Dubravca?

Ona je obični makijavelista, spremna da gazi preko mrtvih da bi došla do cilja, otimajući sve što joj dođe pod ruku, koristeći nemilice sredstva. Obična lažljivica, kradljivica mandata, manipulator finansijskim sredstvima koja dolaze izvan Republike Srpske i vrijeme je da narodu položi račune.

JELENA TRIVIĆ: Pozivam MUP RS da zaustavi napad na kuću narodnog poslanika u Čelincu

Nenad Nešić se oglasio i odgovorio Jeleni Trivić na svom zvaničnom FB nalogu, te post prenosimo u cijelosti, a povodom prelaska poslanika Dubravca u Narodni front Jelene Trivić.

Ta ista Jelena Trivić je organizovala proteste da bi „spriječila krađu na predsjedničkim izborima“ a danas DNS želi da zabrani proteste zbog očigledne krađe poslaničkog mandata. Ona nije imala nikakve konkretne dokaze da je bila pokradena, a mi imamo otvorenu krađu od strane Jelene Trivić.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Godišnje bacimo 5.000 šlepera hrane

Prema podacima UN u BiH godišnje bude bačeno oko 400.000 tona hrane.  Kompanije koje se bave prodajom i...

U Bijeljini održano stručno predavanje za distrofičare (foto)

U okviru nedjelje borbe protiv distrofije, Regionalno udruženje distrofičara Bijeljina danas je u hotelu Drina održalo stručno predavanje...

Polaganjem vijenaca i cvijeća obilježena 31. godišnjica Druge semberske lake pješadijske brigade VRS (foto, video)

Na današnji dan, 1992. godine, formirana je Druga semberska brigada Vojske Republike Srpske kroz koju je prošlo 4.200...

ĐURĐEVIĆ: KMF „Radnik MD Shop“ je ponos Bijeljine (foto, video)

Predsjednik Skupštine Grada Bijeljina Aleksandar Đurđević, danas je organizovao prijem za šampione BiH u futsalu KMF "Radnik MD...