NEŠIĆ, DNS: JELENA TRIVIĆ JE LAŽLJIVICA I KRADLJIVICA MANDATA

Datum:

Share post:

LAŽLJIVICA I KRADLJIVICA MANDATA

Trivićeva je ružno počela sa strankom i pokazala da nije nikakav novi početak. Radi se o običnoj kradljivici mandata, poslaničkih i odborničkih.

Kako je sada taj Dubravac za nju prihvatljiv, a nije bio prihvatljiv kada je glasao za sve odluke DNS, kao što je bila odluka o samostalnom nastupu na izborima. Dubravac je glasao i da Radislav Jovičić bude naš kandidat za predsjednika Republike Srpske, za koga je Trivićeva govorila da je trojanski konj.

Pristalice DNS-a najavile okupljanje ispred kuće Željka Dubravca?

Ona je obični makijavelista, spremna da gazi preko mrtvih da bi došla do cilja, otimajući sve što joj dođe pod ruku, koristeći nemilice sredstva. Obična lažljivica, kradljivica mandata, manipulator finansijskim sredstvima koja dolaze izvan Republike Srpske i vrijeme je da narodu položi račune.

JELENA TRIVIĆ: Pozivam MUP RS da zaustavi napad na kuću narodnog poslanika u Čelincu

Nenad Nešić se oglasio i odgovorio Jeleni Trivić na svom zvaničnom FB nalogu, te post prenosimo u cijelosti, a povodom prelaska poslanika Dubravca u Narodni front Jelene Trivić.

Ta ista Jelena Trivić je organizovala proteste da bi „spriječila krađu na predsjedničkim izborima“ a danas DNS želi da zabrani proteste zbog očigledne krađe poslaničkog mandata. Ona nije imala nikakve konkretne dokaze da je bila pokradena, a mi imamo otvorenu krađu od strane Jelene Trivić.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

„Trofej Bijeljina 2024“ 11. maja u Bijeljini (foto)

Za nešto manje od dvadeset dana, tačnije u subotu 11 maja u Bijeljini, u organizaciji karate kluba "UNSU"...

JU OŠ „Dvorovi“ iz Dvorova posjetila Udruženje „Bijeljinska djeca suncokreti (foto)

Učenici škole zajedno sa direktorom i defektologom OŠ "Dvorovi" iz Dvorova kod Bijeljine posjetili su udruženje: „Bijeljinska djeca...

Međunarodni savjetodavni dani nosilaca penzijskog i invalidskog osiguranja u BiH i Republici Austriji 7. i 8. maja u Sarajevu (foto)

Saopštenje Fonda PIO RS prenosimo u cjelosti: "Međunarodni savjetodavni dani između nosilaca penzijskog i invalidskog osiguranja u BiH (Fond...

Film Marijane Nikolić, učenice Tehničke škole „Mihajlo Pupin“ iz Bijeljine osvojio prvu nagradu na BH Festivalu jednominutnog filma za mlade (video)

Udruženje za podršku osobama sa mentalnim poteškoćama i invaliditetom "Menssana" iz Sarajeva nagradilo je Marijanu Nikolić, učenicu Tehničke...