BIJELJINA: Narodna koalicija za opoziv Gradonačelnika potpisala Principe sa još tri političke partije (foto, video)

Datum:

Share post:

Narodna koalicija „Pokrenimo Bijeljinu“ danas je potpisala Sporazum sa još tri političke partije, koji su saglasni sa odlukom za opoziv Gradonačelnika Petrovića.

Principe su potpisali predstavnici Socijalističke partije Srpske (SPS), Naroda i pravde (NiP) i Saveza za demokratsku Srpsku (SzDS).

Aleksandar Đurđević, predsjednik Skupštine Grada Bijeljina rekao je da je za ponedjeljak zakazano novo potpisivanje, te da je sve širi front onih koji smatraju da trenutno stanje u Bijeljini nije dobro.

„Bijeljinu moramo pokrenuti sa mrtve tačke, jednostavno naš Grad nema vremena za gubljenje. U ovom trenutku imamo 12 potpisanih političkih subjekata koji podržavaju Principe koje smo usaglasili, a još je više subjekata koji podržavaju sve ovo. Tu su i predstavnici mjesnih zajednica, udruženja građana, sportski klubovi koje nećemo dovoditi u neprijatnu situaciju, jer dobar dio njih zavisi i od budžeta Grada i od volje Gradonačelnika“, rekao je Đurđević.

On je istakao da je izvjesno da Bijeljinu od 19.marta očekuju korjenite promjene, te da će Bijeljina dobiti snažan vjetar u leđa.

 

Kako kaže, svi smo svjedoci da većina važnih procesa u Gradu stoji i da najvažniji infrastrukturni projekti u Gradu stoje, te da se to mora promjeniti.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Razvojna agencija Grada Bijeljina organizovala Infodan – prezentacija Programa rada za 2023.godinu

Razvojna agencija Grada Bijeljina danas je organizovala Info dan, odnosno, prezentaciju Programa rada za 2023. godinu Razvojne agencije Grada...

Načelnik Savić učestvovao u Beču na Konferenciji u organizaciji OEBSA

„Na sastanku u Beču imao sam priliku da zajedno sa načelnikom Teočaka Taibom Muminovićem učestvujem u radu konferencije...

Dnevni horoskop za 31. mart

OVAN POSAO: Napredujete iz dana u dan. Ovakva dinamična atmosfera vam potpuno odgovara. Ovo je u potpunosti energija koja vama...

Twitter ukida stare oznake za verifikaciju 1.aprila

Zastarjeli verifikovani korisnici moraće da plate kako bi zadržali svoj status. Uskoro će korisnici sa prethodno verifikovanim Twitter nalozima...