NAJMODERNIJE FRIZURE ZA LJETO 2023. GODINE! (foto)

Datum:

Share post:

Ovo su najmodernije frizure za ljeto 2023. godine!

 Najmodernije frizure za proljeće/ljeto 2023 IZVOR: INSTAGRAM

Sezona proljeće/ljeto 2023. uveliko je počela među brojnim modnim brendovima, ali i trendovima kada je riječ o ženskoj kosi. Može se reći da su poznati u velikoj mjeri zaslužni za diktiranje trendova. Ako se pitate koje će to frizure da dominiraju na ulicama ovog ljeta, evo odgovora.

1. Mašne i dodaci za kosu

Ovogodišnja Met Gala iznjedrila je i nove modne momente kod poznatih dama koje su inspirisale mnoge. Crne mašne za kosu, klasičan i sofisticirani modni dodatak, dominirale su crvenim tepihom ovogodišnje Met Gale. Na svojoj kosi ponijela ju je poznata manekenka Emili Ratajkovski. Osim mašni, frizure će krasiti i različiti cvjetovi, rajfovi i ostali modni dodaci.

Mašne za kosu savršen su odabir kada želite svom izgledu dodati malo nježnosti i romantike, ali i elegancije. Mogu se naći u različitim bojama i dezenima. Možete da njome pričvrstite punđu, duži dio kose, ili jednostavno rep.

2. Kratka frizura – „Bob“

Nosila ju je Hejli Biber, ali i naša poznata influenserka Dunja Jovanić. Nije izostala ni poznatoj „Srijedi“ iz istoimene Netfliksove serije. Kratka kosa je jednostavno vanvremenska. I u sezoni proljeće/ljeto 2023. godine ostaje čvrsto među trendovima. Da li ćete da se odlučite na „Bob“ frizuru i ležernu i lepršavu kosu dužine brade, na vama je? Svakako nećete da pogriješite.

 Najmodernije frizure za proljeće/ljeto 2023IZVOR: INSTAGRAM

3. Mokra kosa

Beli Hadid, Kim Kardšijan, kao ni Demi Levato trend mokre kose prošle sezone nije nimalo promakao. I ove se vraća na velika vrata. Jednostavno natopite je pjenom za kosu dok je još uvijek mokra i ostavite da se sama osuši. Možete i malo da je „izgužvate“ rukama ukoliko želite baršunast i loknast izgled ili je začešljajte ako vam je draža ravnija kosa. Važno je samo da ne pretjerujte u nanošenju pjene ili gela kako vam kosa ne bi izgledala „prljava i masna“.

4. Volumen iz 90-ih

Poznati frizeri navijaju za baršunastu i isfeniranu kosu. Kako kažu, ne postoji ništa bolje od ogromne kose koja podiže samopouzdanje. Frizer Sid Hejs takođe ističe „veliku“ kosu kao glavni trend, navodeći Brižit Bardo i Pamelu Anderson. Zdrava i njegovana kosa je pola posla!

 Najmodernije frizure za proljeće/ljeto 2023IZVOR: INSTAGRAM

5. Vezana kosa i kikice

S druge strane i uredna, vezana kosa biće apsolutni trend za ljeto 2023. godine, pogotovo kada temperature porastu. Afro ili običen kikice, vezani rep ili punđa nosiće se na svakom koraku.

 Najmodernije frizure za proljeće/ljeto 2023IZVOR: PRITNSCREEN/INSTAGRAM

Dešavanja u Bijeljini
Izvor:mondo.ba

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

ŠAMAC: Puna podrška građana MZ Batkuša načelniku Milićeviću (foto)

Načelnik Opštine Šamac Đorđe Milićević boravio je u šamačkoj MZ Batkuša te je sa sugrađanima sumirao rezultate zajedničkog...

Školska biblioteka OŠ „Sveti Sava“ u Bijeljini u novom ruhu

Nije tajna da je naša biblioteka kutak u koji se odavno dolazi po savjet i šoljicu lijepih riječi....

114 godina od rođenja MEŠE SELIMOVIĆA – “Čovjekova nada je jača od iskustva, ne može je pokolebati tuđi neuspjeh“

Mehmed Meša Selimović (Tuzla, 26. aprila 1910. – Beograd, 11. jula 1982.) je bio jugoslovenski pisac, jedan od...

Danas počinje isplata penzija za april

Isplata aprilske penzije počinje danas u Republici Srpskoj za šta je u budžetu obezbijeđeno 147,3 miliona KM u...