NAČELNIK SAVIĆ RAZGOVARAO SA POTPREDSJEDNIKOM UDRUŽENJA MAJEVIČANA U ŠVAJCARSKOJ ILIJOM JOVIĆEM

Datum:

Share post:

Načelnik opštine Lopare Rado Savić je razgovarao sa novoizabranim potpredsjednikom Udruženja Majvičana u Švajcarskoj Ilijom Jovićem.

Prema Jovićevim riječima uglavnom se govorilo o nastavku i unapređenju saradnje između navedenog udruženja i opštine Lopare, s obzirom da je izabrana nova uprava udruženja na čelu sa novim predsjednikom Radislavom Đokićem.

„Ima tu i starih članova uprave, ali smo je osvježili sa mlađim ljudima kako bi udruženje imalo budućnost“, istakao je Jović.

On je rekao da je povećan broj članova koji uredno plaćaju članarinu, te da je upoznao načelnika i njegove saradnike o budućim pravcima djelovanja udruženja na humanitarnim aktivnostima za ugrožene stanovnike opštine Lopare i Majevice, kojima je stvarno potrebna pomoć.

Jović je dodao da je udruženje u prethodnom periodu radilo humano i složno, te da treba istaći nekoliko ljudi koji su zaslužili sve pohvale što se tiče njihovog ulaganja, zalaganja i truda.

Rado Savić, načelnik opštine Lopare je rekao da je od strane potpredsjednika Jovića zvanično upoznat sa novom strukturom u Udruženju Majvičana u Švajcarskoj.

„Saradnja u prethodnom periodu je bila dobra, radujemo se nastavku saradnje i dolaze nam u susret 13. Dani dijaspore koje ćemo zajednički organizovati“, naveo je Savić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Danas u 16 časova GLASANJE O REZOLUCIJI O SREBRENICI: Njemačka ima uvodnu riječ, debati u Njujorku prisustvuje i Aleksandar Vučić

Generalna skupština UN danas bi trebalo da razmatra nacrt rezolucije o Srebrenici koju je bošnjački dio misije BiH...

KMF “RADNIK MD SHOP“: Na finalnu utakmicu u subotu u Bijeljinu dolaze braćа iz Srbije (foto)

Saopštenje za javnost KMF Radnik MD Shop prenosimo u cjelosti: KMF "Radnik MD Shop" je domaćin u drugoj finalnoj...

SPC i njeni vjernici danas obilježavaju dan posvećen Svetom apostolu Simonu Zilotu

Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici danas obeležavaju dan posvećen Svetom apostolu Simonu Zilotu, jednom od 12 velikih...

UGLJEVIK: Danas obilježavanje 32. godine od osnivanja Prve majevičke brigade VRS

U Ugljeviku se danas obilježava 32. godine od osnivanja Prve majevičke brigade VRS: Ugljevičani odaju počast poginulim borcima Ispred...