„Možda da idemo do kraja i pokažemo besmisao svega ovog“ Dodik komentarisao proces koji se protiv njega vodi pred Sudom BiH

Datum:

Share post:

BiH je kolonija i sve što se ovdje dešava je u skladu s tim. Ne znam da li je korisno, ali možda bi trebalo da idemo do kraja i pokažemo sav besmisao svega ovog.

Ovo je nakon današnjeg ročišta u Sudu BiH izjavio predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik. Istakao je da je BiH u sistematskoj krizi.

– Dejton je greška koja je BiH dala strancima na upravljanje. Dobijemo pregovorački status s EU , a onda se sve sruši kako bi se pokazalo kako stranci ovdje upravljaju – rekao je Dodik.

Govoreći o nametnutim izmjenama Izbornog zakona BiH od strane Kristijana Šmita, koga institucije Srpske ne priznaju za visokog predstavnika, Dodik je napomenuo da su bošnjački predstavnici u Domu naroda BiH namjerno blokirali sistem odlučivanja o već dogovorenim tehničkim izmjenama tog zakona.

– A onda se pojavi Šmit koji to nameće – rekao je Dodik.

Postavio je i pitanje da li zaista neko od “bosanskih muslimana i njihovih šefova” misli da priča o Srebrenici u UN može da dovede do pomirenja.

– Sigurno neće dovesti do pomirenja. Ja se neću pomiriti s tim. Zašto muslimani misle da možemo živjeti zajedno, a da nam lijepe ovakve etikete. Nećemo da živimo s vama ako se donese takva odluka. Ja ne prijetim. To je moj politički stav – poručio je Dodik.

Predsjednik Srpske na kraju je pozvao “sve naše ljude da dođu na veliki narodni miting”, koji će, kako je podsjetio, sutra biti održan u Banjaluci.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

KUDA IDE PARTIZAN? Bez titule 7 godina, dug 45 miliona evra, igrači bježe

Igor Duljaj je još jedan u nizu trenera koji su potrošeni i koji su platili ceh lošem radu...

Odbornici SO Ugljevik jednoglasni na tematskoj sjednici: UGLJEVIK NE DA RUDNO BOGATSTVO I OBRAZ!

Odbornici Skupštine opštine Ugljevik na današnjoj tematskoj sjednici jednoglasno su donijeli zaključke kojima se traži od nadležnih institucija...

I za ove prvomajske praznike Sindikat za sutra sprema posni radnički pasulj

Radnici, opasuljite se! Sindikat za sutra sprema posni radnički pasulj i ove PRVOMAJSKE PORUKE Savez sindikata Republike Srpske ne...

JELENA TRIVIĆ: Paradoks je da pravosnažno osuđivani investitor podnosi Krivičnu prijavu protiv nekog ko ukazuje na kršenje Zakona (foto)

-Nažalost, paradoks je da investitor, koji je inače pravosnažno osuđivan, podnosi Krivičnu prijavu protiv nekog ko ukazuje na...