Vasilije Perić, načelnik Ugljevika, na odavanju počasti srpskim žrtvama u Kravici: SDS SA NARODOM I U DOBRU I U ZLU

Datum:

Share post:

Srpska demokratska stranka uvijek je sa svojim narodom i u dobru i u zlu, patriotski opredjeljena koja se izborila za slobodu i za Republiku Srpsku, poručio je Vasilije Perić, načelnik opštine Ugljevik i istaknuti član ove stranke od samog njenog osnivanja.
Perić je bio član delegacije SDS-a koja je danas položila vijence kod spomen-krsta u Kravici i odala počast za 3.267 ubijenih srpskih civila i boraca Vojske Republike Srpske iz srednjeg Podrinja i Birča tokom posljednjeg Odbrambeno-otadžbinskog rata.
Kravica i okolna sela, kaže Perić su u nedostatku ovozemaljske pravde, postali, nesumljivo, sveta mjesta. I, zato, istakao je Perić „ovdje se sjećamo onih koji su danas sigurno u Carstvu nebeskom što se ne može pretpostaviti sigurno za njihove dželate“.
-Ovo je samo jedan od primjera kroz šta je prošao ovdašnji narod koji je uz sebe najčvršće i najsigurnije imao Srpsku demokratsku stranku, dobro organizovanu i patriotski opredjeljenu koja se izborila i za slobodu i za Republiku Srpsku i za njeno međunarodno priznanje kroz Dejtonski mirovni sporazum-rekao je Perić.
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Odbornici SO Ugljevik jednoglasni na tematskoj sjednici: UGLJEVIK NE DA RUDNO BOGATSTVO I OBRAZ!

Odbornici Skupštine opštine Ugljevik na današnjoj tematskoj sjednici jednoglasno su donijeli zaključke kojima se traži od nadležnih institucija...

I za ove prvomajske praznike Sindikat za sutra sprema posni radnički pasulj

Radnici, opasuljite se! Sindikat za sutra sprema posni radnički pasulj i ove PRVOMAJSKE PORUKE Savez sindikata Republike Srpske ne...

JELENA TRIVIĆ: Paradoks je da pravosnažno osuđivani investitor podnosi Krivičnu prijavu protiv nekog ko ukazuje na kršenje Zakona (foto)

-Nažalost, paradoks je da investitor, koji je inače pravosnažno osuđivan, podnosi Krivičnu prijavu protiv nekog ko ukazuje na...

JOVICA, LJUBICA I BORIS: Kada jedna ekipa opstaje godinama, ljudi imaju više povjerenja i lakše se dolazi do pozitivnih rezultata (video)

Poznati trojac Jovica Ivanović, Ljubica Matić i Boris Trakilović, bili su gosti portala Dešavanja u Bijeljini i "Pjesme...