Srpska demokratska stranka uvijek je sa svojim narodom i u dobru i u zlu, patriotski opredjeljena koja se izborila za slobodu i za Republiku Srpsku, poručio je Vasilije Perić, načelnik opštine Ugljevik i istaknuti član ove stranke od samog njenog osnivanja.
Perić je bio član delegacije SDS-a koja je danas položila vijence kod spomen-krsta u Kravici i odala počast za 3.267 ubijenih srpskih civila i boraca Vojske Republike Srpske iz srednjeg Podrinja i Birča tokom posljednjeg Odbrambeno-otadžbinskog rata.
Kravica i okolna sela, kaže Perić su u nedostatku ovozemaljske pravde, postali, nesumljivo, sveta mjesta. I, zato, istakao je Perić „ovdje se sjećamo onih koji su danas sigurno u Carstvu nebeskom što se ne može pretpostaviti sigurno za njihove dželate“.
-Ovo je samo jedan od primjera kroz šta je prošao ovdašnji narod koji je uz sebe najčvršće i najsigurnije imao Srpsku demokratsku stranku, dobro organizovanu i patriotski opredjeljenu koja se izborila i za slobodu i za Republiku Srpsku i za njeno međunarodno priznanje kroz Dejtonski mirovni sporazum-rekao je Perić.
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име