Ministar trgovine i turizma Republike Srpske Denis Šulić izjavio je, nakon razgovora u Područnoj privrednoj komori Bijeljina, da je povezivanje proizvođača i turističkih potencijala način da se razvija privreda u regiji i ostvare benefiti za građane.

„Ideja nam je da povežemo naše proizvođače i turističke potencijale, a Bijeljina je poljorivredni kraj i pokušaćemo naći načina kako da pomognemo ljudima u Privrednoj komori da bi bili dobar servis privrede u regiji“, izjavio je Šulić novinarima.

Šulić je rekao da je želja resornog ministarstva da privrednici i svi građani Republike Srpske imaju benefita od njihovog rada i saradnje sa Privrednom komorom.

Predsjednik Područne privredne komore Bijeljina Stevo Savić zahvalio je ministru za posjetu i rekao da su teme o kojima će biti razgovora određeni problemi sa viškovima pšenice trenutno na području Bijeljine, neradna nedjelja kao trend u lokalnim zajednicama, kao i teme iz oblasti zaštite potrošača.

„Želja nam je da razmijenimo mišljenja, kandidujemo ideje o aktuelnim temama sa ovog područja i da ih u narednom periodu pokušamo realizovati“, rekao je Savić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име