MINISTAR ŠULIĆ U PODRUČNOJ PRIVREDNOJ KOMORI BIJELJINA: Povezivanje proizvođača i turističkih potencijala način za razvoj (foto, video)

Datum:

Share post:

Ministar trgovine i turizma Republike Srpske Denis Šulić izjavio je, nakon razgovora u Područnoj privrednoj komori Bijeljina, da je povezivanje proizvođača i turističkih potencijala način da se razvija privreda u regiji i ostvare benefiti za građane.

„Ideja nam je da povežemo naše proizvođače i turističke potencijale, a Bijeljina je poljorivredni kraj i pokušaćemo naći načina kako da pomognemo ljudima u Privrednoj komori da bi bili dobar servis privrede u regiji“, izjavio je Šulić novinarima.

Šulić je rekao da je želja resornog ministarstva da privrednici i svi građani Republike Srpske imaju benefita od njihovog rada i saradnje sa Privrednom komorom.

Predsjednik Područne privredne komore Bijeljina Stevo Savić zahvalio je ministru za posjetu i rekao da su teme o kojima će biti razgovora određeni problemi sa viškovima pšenice trenutno na području Bijeljine, neradna nedjelja kao trend u lokalnim zajednicama, kao i teme iz oblasti zaštite potrošača.

„Želja nam je da razmijenimo mišljenja, kandidujemo ideje o aktuelnim temama sa ovog područja i da ih u narednom periodu pokušamo realizovati“, rekao je Savić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Ljubiša Petrović pozvao Viškovića i ministre Minića i Košarca na razgovor u Bijeljini o otkupnoj cijeni pšenice

Saopštenje Gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića prenosimo u cjelosti: "Gradonačelnik Bijeljine LJubiša Petrović je uputio poziv predsjedniku Vlade Republike Srpske...

VODE SRPSKE: Upozorenje – Mogućnost izlivanja bujičnih vodotoka zbog najavljenih čestih padavina i lokalnih nepogoda

Saopštenje JU "Vode Srpske" prenosimo u cjelosti: "Prema najavi Republičkog hidrometeorološkog zavoda do 12. juna se u cijeloj Republici...

GRADAŠČEVIĆ: Gradonačelnik Bijeljine se zahvalio na podršci – otkaz dobilo 3 Bošnjaka u Gradskoj upravi (foto)

Povodom uručenja otkaza 3 Bošnjaka u Gradskoj upravi Bijeljina, oglasio se i potpredsjednik Skupštine Grada Bijeljina i odbornika...

Petrović Vladi RS predao projekte i zahtjev za raspuštanje Skupštine Grada Bijeljina (foto)

Danas smo predali inicijativu za raspuštanje gradske skupštine grada Bijeljina nakon neuspjelog i sramnog referenduma koji je inicirala...