MINISTAR NEŠIĆ: Tražiću da se utvrdi kako se finansira partija Jelene Trivić

Datum:

Share post:

Ministar bezbjednosti u Savjetu ministara Nenad Nešić izjavio je danas da će od nadležnih institucija tražiti da utvrde način na koji se finansira novoformirana politička partija koju je osnovala Jelena Trivić, s obzirom da, kako je rekao, ona raspolaže velikim finansijskim sredstvima.

Prema njegovim riječima, apsurd je da je stranka Trivićeve blizu formiranja kluba poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske, iako nema osnovan nijedan opštinski ili gradski odbor.

„Imate tri čovjeka sa tri različita mišljenja u jednoj političkoj partiji, šta ih ujedinjuje nego lični interes“, rekao je Nešić novinarima u Sarajevu, prenosi Srna.

Izjavio je još da prema informacijama policijskih agencija u BiH nema ugrožavanja bezbjednosti građana ili imovine, da je trenutna bezbjednosna situacija dobra i da je BiH u tom pogledu na nivou regiona.

Nešić je istakao da se BiH, kao i zemlje u regionu susreće sa izazovima ilegalnih migracija, organizovanog kriminala i sajber kriminala koji bi u narednom periodu trebao biti zakonski određen.

Prema njegovim riječima, BiH je bezbjednija danas nego prije nekoliko godina zbog toga što su pripadnici policijskih agencija bolje obučeni i zbog toga što su im primanja u proteklom periodu povećana, na čemu će se raditi i u budućnosti.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: nezavisne.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

ŠMIT: Dodik me ne prihvata kao visokog predstavnika, ali me ipak sluša svaki dan“

Obraćanje Šmita nakon sjednice PIK "Dodik me ne prihvata kao visokog predstavnika, ali me ipak sluša svaki dan" Kristijan...

POKRET ZA BIJELJINU: Mauzer je istorijska ličnost Semberije (foto)

U Bijeljini su danas polaganjem vijenaca na spomenik komandantu Ljubiši Saviću Mauzeru obilježene 23 godine od njegovog ubistva. -Ovom...

GRAD BIJELJINA: „Izabrani najpovoljniji ponuđači za zaprašivanje komaraca, košenje putnih pojasa i uklanjanje ambrozije

Saopštenje Gradske uprave Grada Bijeljina prenosimo u cjelosti: "Najzad izabrani najpovoljniji ponuđači za zaprašivanje komaraca, košenje putnih pojasa i...

ĐURĐEVIĆ: Uspjesi su posljedica dugogodišnjeg kvalitetnog rada u OK „Radnik“ (foto)

Povodom novog velikog uspjeha bijeljinskog sporta, predsjednik Skupštine Grada Bijeljina Aleksandar Đurđević danas je organizovao prijem za igrače...