MILOVANOVIĆ: „Neću moći ispuniti želju Slavenku Ristiću, razriješen već Darko Mitrić, sljedeća je Ivana Stanišić“ (foto)

Datum:

Share post:

Nakon objavljenog teksta portala Dešavanja u Bijeljini u kojem je Miroslav Milovanović, direktor JU Vode Srpske i predsjednik GO SNSD, istakao da je neophodno promijeniti kadrove koji su teret SNSD i Miloradu Dodiku, oglasio se Slaven Ristić, lider RSS i poslanik u NS RS.

U komentaru ispod teksta, Ristić je napisao da podržava takvu inicijativu, ali da je potrebno početi od JU Vode Srpske.

Nakon opaske Slavena Ristića, upućene Milovanoviću, kontaktirali smo lidera bijeljinskog SNSD, te dobili sljedeći odgovor:

“Žao mi je što neću biti u mogućnosti Slavenku ispuniti želju pa da počnem od Voda kako je rekao, jer je danas već razriješen Darko Mitrić sa mjesta rukovodioca Filijale FZO RS u Bijeljini.

Ali evo, obećavam da će sljedeći kadar kojeg ćemo razriješiti biti odbornica RSS, Ivana Stanišić, koja je pored toga i član UO JU Vode Srpske.

Ako bude još neka želja molim vas prenesite mi, jer ja ne koristim FB, a svakako me za 15ak dana pozovite da provjerite jesam li obećanje ispunio. Kada ste me vec pozvali, srećna Nova godina svima, kao i predstojeći Božićni praznici, da smo svi živi i zdravi prije svega. Hvala”, rekao je Milovanović za portal Dešavanja u Bijeljini.

MILOVANOVIĆ: Moramo promijeniti kadrove koji su teret SNSD i Miloradu Dodiku u Semberiji

Vidjećemo kako će se završiti ovaj politički obračun… 

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Film ”GARAVICE” 10. marta u Bijeljini – BIHAĆKI SREZ, jedno od najvećih stratišta srpskog naroda u Drugom svjetskom ratu

Dokumentarni film „Garavice“, o jednom od najvećih stratišta srpskog naroda u Drugom svjetskom ratu, biće prikazan u nedjelju,...

Članovi Predsjedništva BiH u Antaliji sa Ajhorstovom

Članovi Predsjedništva BiH sastali su se u Antaliji sa izvršnim direktorom za Evropu u Evropskoj službi za spoljne...

Miličević poručio Upravi ERS: Smanjite cijenu struje, dosta je eksperimenata!

Smanjite cijenu struje na onu koju smo imali prije vaših eksperimenata, poručio je dr Milan Miličević, predsjednik Srpske...

PUCANJ KOJIM JE POČEO RAT: Dan kada je ubijen srpski svat Nikola Gardović

Na današnji dan 1992. godine ispred Stare pravoslavne crkve na Baščaršiji Ramiz Delalić zvani Ćelo ubio je srpskog...