Vrijeme je novogodišnjih i božićnih praznika, te smo tim povodom razgovarali sa Miroslavom Milovanovićem predsjednikom GrO SNSD Bijeljina i direktorom JU “Vode Srpske“ o njegovim utiscima o 2023. godini.

  1. Kakva je, po Vašoj ocjeni, bila 2023. godina za Bijeljinu i Semberiju?

Bila je potpuno izgubljena i identična kao i prošle dvije. Jedina novina je to što se u Bijeljini pojavio još po neki FB političar.

  1. Po čemu ćete je pamtiti?

Po brutalnim neistinama nadležnih iz Gradske uprave Grada Bijeljina, po činjenici da su građani u većini povjerovali u te neistine, kao i po neuspjelom referendumu.

  1. Šta biste najradije zaboravili iz godine za nama?

Nešto što je vezano za mene lično, a o čemu ne želim da govorim javno.

  1. Šta ste sve uradili u ovoj godini i na šta ste najponosniji?

Najponosniji sam na činjenicu da sam u junu mjesecu potpisao Ugovor za početak izgradnje Drinskog nasipa čija izgradnja, nažalost, još nije počela s’obzirom na to da je Gradonačelnik Bijeljine stopirao izdavanje građevinske dozvole. opstrukcija traje i danas, a nalazimo se na par dana do početka nove godine.

  1. Kakve su Vaše želje za 2024. godinu?

Da nas sve prije svega služi zdravlje, i da konačno dobijemo građevinsku dozvolu i da počnemo sa izgradnjom Drinskog nasipa. Novac leži na računu, sve je spremno, međutim neko nema interes da radovi počnu.

  1. Vrijeme je praznika, ostaje više vremena za porodicu i drage ljude, kako ćete provesti novogodišnje praznike?

U kućnoj varijanti sa suprugom i naša tri dječaka.

  1. Sa novom godinom često idu i nove odluke, koja je Vaša?

Ozbiljno razmisljam o totalnom povlačenju iz politike ukoliko ne budem imao podršku da promijenimo nekoliko kadrova koje smo imenovali, a koji su ili vrlo nekorektni prema SNSD ili su ogroman teret ne samo za SNSD u Bijeljini već i za Milorada Dodika lično. Tačno znam šta naši glasači žele. Kao predsjednik odbora imam obavezu ukazati na sve to onima koji odlučuju i povući se ako ne budem podržan. Stvar je vrlo jasna i jednostavna, vidjećemo…

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име