MILOŠ STEVANOVIĆ: Od DNS-a ćemo napraviti MODERNU, međunarodno PRIZNATU stranku

Datum:

Share post:

Miloš Stevanović, poznati bijeljinski advokat, imenovan je danas za poslovnog direktora DNS-a na republičkom nivou. "Danas sa radošću pristupam Demokratskom narodnom savezu. Obavljaću funkciju poslovnog direktora, a moj doprinos će biti vezan za međunarodne odnose", istakao je Stevanović.

"Već neko vrijeme sam u razgovorima sa predsjednikom DNS-a, gospodinom Nešićem i moram da izrazim zadovoljstvo što smo našli zajedničke imenitelje za budućnost Republike Srpske, kao i za ono što je meni posebno važno, a to je za budućnost DNS-a." rekao je Stevanović.

On je naveo da će za nekoliko dana DNS ostvariti intenzivnu međunarodnu saradnju, prije svega sa partnerima u Srbiji, ali i sa partnerima u inostranstvu.

"Želimo da od ove stranke napravimo međunarono priznatu i modernu stranku, i da neke ideje koje su na zapadu u strankama sličnog razmišljanja, budu primjenjene i ovdje, da to zajednički dalje gradimo." rekao je Stevanović novinarima.
Diko Cvjetinović, predsjednik gradskog odbora stranke istakao je da su danas dobili još jednog kvalitetnog člana, dobro poznato ime u Bijeljini i Republici Srpskoj, koji će svojim kvalitetima i energijom doprinijeti još većem rastu DNS-a.

Cvjetinović je podsjetio da je DNS prošao kroz turbulentan period, ali da su uspjeli da stabilizuju i ojačaju stranku.
"Svakim danom pristižu nam novi članovi tako da vjerujemo da ćemo na predstojećim izborima ostvariti dobar rezultat i učestvovati u lokalnoj vlasti, a samim tim raditi na rješavanju problema građana Semberije i Republike Srpske, istakao je predsjednik gradskog odbora DNS-a.

Predsjednik DNS-a, Nenad Nešić, rekao je da je u Stevanoviću prepoznat čovjek koji bi mogao da obavlja funkciju na koju je imenovan.

On je najavio da će im na području Bijeljine u narednom periodu pristupiti još "zvučnih imena", koji će biti okosnica daljeg razvoja Republike Srpske.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: Bijeljina Danas

Izvor: www.bijeljina.org

Novi komentar

Komentara

 

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Košarkaši Crvene zvezde osvojili titulu u regionalnoj ABA ligi

Košarkaši Crvene zvezde osvojili su titulu u regionalnoj ABA ligi. Crveno bijeli su u trećoj utakmici finalne serije pobijedili...

Otvoren prvi sajam ljepote i zdravlja u Bijeljini (foto)

Prvi sajam ljepote i zdravlja pod nazivom „Beyond beauty“ otvoren je  u hotelu „Drina“ u Bijeljini. Sajam će...

ZEKIĆI: SRPSKE ŽRTVE NIKO NE ČUJE – Rezolucija o Srebrenici neće donijeti mir

Rezolucija o Srebrenici neće donijeti mir. Srpske žrtve niko ne priznaje, u takvim okolnostima suživot je gotovo nemoguć....

Gradu Bijeljina donirani kontejneri za mješoviti komunalni otpad, papir, lug, plastiku i staklo (foto)

Gradu Bijeljina su donirani kontejneri za mješoviti komunalni otpad, papir, lug, plastiku i staklo Gradu Bijeljina je isporučena vrijedna...