MILIČEVIĆ: Novo lice SDS – Nešković na prvom mjestu za Dom naroda BiH

Datum:

Share post:

MILIČEVIĆ: Imamo svoju listu za Dom naroda BiH i na prvom mjestu je Želimir Nešković

Danas je u Banjoj Luci (subota, 26. novembra 2022.) održana sjednica Glavnog odbora SDS u prostorijama Gradskog odbora SDS Banjaluka.

Ovdje je usvojen zaključak da mi sa ovom delegacijom idemo na takav sastanak ali bez ikakvih uslova. SDS nije stranka kojoj bilo ko može postavljati bilo kakve uslove koji nisu u interesu Republike Srpske i SDS-a. Drugo, pitanje izbora delegata za Dom naroda BiH. Mi imamo svoju listu i na prvom mjestu na toj listi je Želimir Nešković i to je čovjek za koga očekujemo da bude izabran u Dom naroda. Drugi delegat, ako scenario bude takav, može, kada je opozicija u pitanju, da bude neko iz PDP ili stranke za pravdu i red Nebojše Vukanovića”, rekao je Milan Miličević, nakon sjednice Glavnog odbora SDS RS.

Milan Miličević je na današnjoj sjednici Glavnog odbora SDS izabran/potvrđen za v.d.  predsjednika SDS RS.

Danas je Glavni odbor SDS RS imenivao v.d. Predsjedništvo SDS RS koje čini Đorđe Miličević, aktuelni načelnik Opštine Šamac (predsjednik SDS Šamac), Želimirr Nešković, izabrani poslanik SDS u NS RS ( biće biran 30. novembra 2022. godine na sjednici NS RS za Delegata u Domu naroda BiH), Ljubiša Petrović, Gradonačelnik Bijeljine, Vukota Govedarica, aktuelnoi poslanik i Šef Kluba SDS u NS RS, Darko Babalj, poslanik SDS u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, Milan Petrović iz Prnjavora, Milan Radović, Marinko Božović i Jovica Radulović.

Milan Miličević, predsjednik Glavnog odbora SDS RS, a od danas i v.d. predsjednik SDS RS je na pozicije, kandidovato  nove ljude, relativno mlade, nepotrošene, uspješne i pobjednike, kako je i pre najavljivao.

TESTNA REKLAMA

MILIČEVIĆ: U SDS ubuduće na pozicije, novi, mladi, nepotrošenei uspješni i pobjednici – Dešavanja u Bijeljini (desavanjaubijeljini.com)

Miličević je danas (subota, 26. novembra 2022.) i zvanično preuzeo funkciju v.d. predsjednika SDS RS na sjednici Glavnog odbora SDS RS u Banja Luci.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

LOPARE I OVE GODINE U „RITMU EVROPE“ (foto)

U Centru za kulturu Lopare održana je audicija za najveći dječiji festival "Ritam Evrope", koji okuplja mlade talentovane...

Srpska za godinu dana „izgubila“ više manjih opština

Već više od 20 godina Republika Srpska ima negativan prirodni priraštaj, a takav trend nastavljen je i u...

Bijeljinska Biblioteka učesnik na Stručnom skupu Društva bibliotekara RS (foto)

Stručni skup Društva bibliotekara Republike Srpske otvoren je juče u Prijedoru, a održava se pod sloganom “Biblioteke za...

BIJELJINA: Neradni dani 1, 2. i 9. maj

Na osnovu člana 39. Zakona o lokalnoj samoupravi („Službeni glasnik Republike Srpske“, broj: 97/16 i 36/19) i člana...