MILIČEVIĆ: U SDS ubuduće na pozicije, novi, mladi, nepotrošenei uspješni i pobjednici

Datum:

Share post:

Miličević nije otkrio imena novih članova Predsjedništva SDS, navodeći da će SDS ubuduće na pozicije, koje raspolažu, kandidovati  nove ljude, relativno mlade, nepotrošene, uspješne i pobjednike.

SDS kandidovala je u Vijeće naroda Republike Srpske Nikolu Kovačevića iz Teslića.
Ovo je potvrdio za N1 v.d. predsjednika SDS-a Milan Miličević, odgovarajući na pitanje novinara da li je tačno da je u Vijeće naroda Republike Srpske iz te stranke kandidovan brat njegove supruge.

„To jeste tačno, ali uopšte nije bitno. Oni koji su u stranci znaju o kome se radi. Ako postoji sukob interesa onda sam ja u sukobu interesa jer smo familijarno povezani, a ne on. Radi se i čovjeku koji je mnogo prije mene ušao u aktivan politički život SDS na vrlo odgovornim pozicijama i on se politikom SDS  veoma uspješno bavio i bavi i prije nego sam ja ušao u SDS“, kazao je Miličević.

On je rekao da će sutra biti održana sjednica Glavnog odbora SDS na kojoj će predložiti v.d. članova Predsjedništva te stranke.

TESTNA REKLAMA

Miličević nije otkrio imena novih članova Predsjedništva SDS, navodeći da će SDS ubuduće na pozicije, koje raspolažu, kandidovati  nove ljude, relativno mlade, nepotrošene, uspješne i pobjednike.

Bivše rukovodstvo SDS na čelu sa Mirkom Šarovićem je podnijelo ostavku. Ovlaštenja predsjednika Šarović je prenio na Milana Miličevića, koji je obavljao funkciju predsjednika Glavnog odbora SDS.

Miličević će funkciju v.d. predsjednika SDS obavljati do unutarstanačkih izbora.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: N1/rtvbn.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

„VIDI TV“ poklanja Bijeljini koncert Halida Bešlića (foto)

Viditv započinje promotivne aktivnosti u svrhu informisanja građana BiH o digitalizaciji TV signala zemaljskog emitovanja nacionalnih i lokalnih...

Direktor Garantnog fonda ne želi auto staro četiri godine

– Direktor Garantnog fonda Republike Srpske Radivoja Krčmar zamjenio je luksuzni automobil star četiri godine još luksuznijim, pod...

SNSD u Bijeljini održao sjednicu Gradskog odbora (foto)

Večeras (ponedjeljak, 05. decembar 2022.) je održana 6. sjednica GO SNSD Bijeljina na kojoj je usvojen Izvještaj Gradskog...

Gasovod IZGRAĐEN, a gas NE TEČE kroz Bijeljinu! ZAŠTO?

Gasovod izgrađen, a gas ne teče: Evo kada će Bijeljina moći da koristi plin Gasovod je još prije nekoliko...