MILAN KASAPOVIĆ REIZABRAN ZA PREDSJEDNIKA OO SDS TESLIĆ (foto)

Datum:

Share post:

ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA SDS TESLIĆ

U Tesliću je sinoć (nedjelja, 23. april 2023.) održana Izborna skupština Opštinske organizacije Srpske demokratske stranke Teslić na kojoj je jednoglasno reizabran Milan Kasapović za predsjednika Opštinskog odbora.

Od ukupno 250 delegiranih članova Skupštine, sjednici je prisustvovalo njih 205, koji su birali i novi Opštinski odbor od 48 članova glasajući između 115 kandidovanih delegata.

Reizabrani predsjednik Opštinskog odbora SDS Teslić Milan Kasapović rekao je da mu reizbor predstavlja jednu veliku čast, ali i veliku obavezu da nastavimo s dobrim rezultatima koje smo imali u proteklom periodu u proteklom mandatu na prostoru naše opštinske organizacije i da nastavimo niz pobjeda na svim nivoima kao što smo to radili u proteklom periodu.

„Cilj Srpske demokratske stranke jest da ovdje u Tesliću da ona ostane najsnažnija politička partija da na sljedećim lokalnim izborima osvojimo pobjedu, kao što smo to uradili svih prethodnih godina. Isto tako da preko naše stranačke infrastrukture osnažimo naše mjesne organizacije i opštinsku organizaciju i da damo snažnu podršku Srpskoj demokratskoj stranci na nivou Republike Srpske i našem budućem predsjedniku Milanu Miličeviću“, rekao je Kasapović.

Značajno je da je i ovom prilikom kao kontrolni mehanizam promovisano skeniranje glasačkih listića. Simbolično, skeniranje listića je pritiskom na taster pokrenuo Milan Miličević, vršilac dužnosti predsjednika Srpske demokratske stranke, koji je ovom prilikom izjavio da transparentnost u glasanju treba da bude budućnost izbornog procesa u Republici Srpskoj i BiH.

Miličević je rekao da su građani izgubili povjerenje u izborni proces, te da nisu sigurni da će na izborima biti zaista izabrani oni za koje su glasali.

„To povjerenje građana u izborni proces može se vratiti uvođenjem skenera, te video nadzora na glasačkim mjestima, kao kontrolnih mehanizama koji će osigurati fer i poštene izbore“, rekao je Miličević.

On je izrazio nadu da će ovaj primjer uticati i na ostale političke partije da daju podršku izmjenama izbornog zakona.

Vršilac dužnosti predsjednika Srpske demokratske stranke Milan Miličević rekao je da je opštinski odbor SDS u Tesliću sigurno jedan od najboljih i najbolje organizovanih opštinskih organizacija Srpske demokratske stranke.

„Dakle, nastavljamo kontinuitet dobre organizacije. Veliki broj delegata svih uzrasta od onih koji su osnivali Srpsku demokratsku stranku i kojima možemo zahvaliti što danas imamo i Republiku Srpsku i Srpsku demokratsku stranku, kao i značajan broj mladih ljudi, što opet govori da smo otvorena politička partija koja je spremna za nove izazove“ naglasio je Miličević.

Čestitavši novoizabranom, odnosno ponovo izabranom predsjedniku Opštinskog odbora narodnom poslaniku Milanu Kasapoviću, Miličević je takođe čestitao najvažnijem dijelu Srpske demokratske stranke tj. svima onima koji su izabrani u mjesne odbore i svim predsjednicima mjesnih odbora.

„Mjesni odbor ustvari centralna tačka i svetinja Srpske demokratske stranke. Ako nemamo mjesne odbore, nemamo ni stranku, a onda nemamo ni rezultat. Teslić ima i mjesne odbore i fenomenalne ličnosti u obliku predsjednika mjesnih odbora i mislim da su nam budući izborni ciklusi u Tesliću sigurno pobjednički“, rekao je Miličević.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

STOJANOVIĆ: SNSD nije velika partija, igubili ste u Bijeljini 183:0!

Tomica Stojanović je na današnjoj sjednici NS RS kao poslanik SDS rekao da SNSD nije velika partija. Vi ste...

BRNABIĆ: Imate moju ostavku na stolu, Vučić, neće biti prelazne Vlade

Predsjednik i premijerka Srbije Aleksandar Vučić i Ana Brnabić obraćaju se javnosti iz Predsedništva. - Premijerka Ana Brnabić izjavila...

ŠMIT: Dodik me ne prihvata kao visokog predstavnika, ali me ipak sluša svaki dan“

Obraćanje Šmita nakon sjednice PIK "Dodik me ne prihvata kao visokog predstavnika, ali me ipak sluša svaki dan" Kristijan...

POKRET ZA BIJELJINU: Mauzer je istorijska ličnost Semberije (foto)

U Bijeljini su danas polaganjem vijenaca na spomenik komandantu Ljubiši Saviću Mauzeru obilježene 23 godine od njegovog ubistva. -Ovom...