Dnevni horoskop za 24. april

Datum:

Share post:

OVAN

POSAO: Pokazujete svima da ste zaslužili mesto nekog ko zna da vodi posao.  LJUBAV: Strast vas okupira. Gazite preko svih svojih principa.   ZDRAVLJE: Odlično.

BIK

POSAO: Vraćate se ustaljenom, svakodnevnom ritmu. Volite miran i proveren recept za život.  LJUBAV:Očekekujte prijatno iznenađenje na polju emocija od jedne Vage.ZDRAVLJE: Čuvajte se raznih upala.

LAV

POSAO: Firma je u manjoj krizi ali vi ste neko ko zna kako da podigne posao.  LJUBAV: Vaša pravila su na prvom mestu. Ponekad preterujete.   ZDRAVLJE:Pritisak varira.

DEVICA

POSAO: Čuvajte svoje znanje za sebe. Vi ste osoba koja u sebi nosi dobrobit za sve oko vas.  LJUBAV: Osećate usamljenost, iako imate dosta njih koji su zainteresovani za vas.  ZDRAVLJE: Hranite se zdravo.

VAGA

POSAO: Znate da napravite dobar posao gde mnogi oko vas mogu da profitiraju.   LJUBAV: Tajna veza. Opasnost da se razotkrije.  ZDRAVLJE: Kontrolišite pritisak.

ŠKORPIJA

POSAO: Obavljate sve lako. Niste dosadni ni sami sebi ni saradnicima. Važno je dobro društvo na poslu. LJUBAV: Obuzdajte emocije. Osoba pored vas nije tako iskrena kako se čini.   ZDRAVLJE: Dobro.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PU BIJELJINA: Akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Povodom obilježavanja 4. aprila - Dana policije Republike Srpske, policijski službenici Policijske uprave Bijeljina, juče i danas, učestvovali...

PU BIJELJINA: U februaru ove godine 10% manje kriminaliteta u odnosu na februar prošle godine

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Bijeljina u februaru je krivičnim djelom privrednog kriminaliteta pričinjena šteta od...

DODIK – POTPISAĆU: Nova sjednica Kolegijuma NS RS, na dnevnom redu Izborni zakon RS

U ovim trenucima u NS RS počela je sjednica Kolegijuma, a kako saznajemo, tema je Izborni zakon Republike...

MILIČEVIĆ: SDS žrtvovao sebe za Srpsku, a vi niste spremni na to!

"Srpska demokratska stranka 2006. godine, a počev od 2004. godine bila je u veoma teškoj situaciji suočena sa...