MIĆIĆ uprkos napadima POSTAJE SVE JAČI – Odbornik prešao u SDS

Datum:

Share post:

Nezavisni odbornik Ljubiša Petrović svoj dalji politički rad nastaviće kao član i odbornik SDS u bijeljinskoj Skupštini.

Petrović je odbornički mandat osvojio na listi Pokreta uspješna Srpska, gdje je bio i predsjednik Gradskog odbora od jula 2017. godine.

Pokret uspješna Srpska je napustio u oktobru 2018, poslije izbornog fijaska, odnosno kako je tada izjavio Petrović, nezadovoljstva u načinu vođenja politike prema članstvu i lošeg izbornog rezultata  na republičkim izborima.

Od tada pa sve do danas Petrović je u bijeljinskom parlamentu djelovao kao nezavisni odbornik.

TESTNA REKLAMA

SDS u Skupštini Grada Bijeljina sada ima 10 odbornika, a ranije su Srpskoj demokratskoj stranci u Bijeljini pristupili odbornici Ognjen Đuka i Pero Spasojević.

I pored navoda koji su se ovih dana pojavili, da su skupštinska većina i SDS u Bijeljini uzdrmani, današnji potez pokazuje da Mićić ostaje nepokolebljiv na svom političkom putu i da upkos brojnim napadima jača.

Ono što Mićiću niko ne može da ospori, a što će predstavljati veliki problem njegovim političkim protivnicima, je i ogromno političko iskustvo koje aktuelni gradonačelnik Bijeljine ima, o čemu govori i činjenica da je već u četiri navrata na izborima biran za načelnika, odnosno gradonačelnika Bijeljine i da je uprkos svim napadima iz izbornih nadmetanja do sada izlazio kao pobjednik.

Današnji prelazak Petrovića u SDS i činjenica da odbornici u Bijeljini pristupaju  ovoj stranci pokazuju da je Mićić na pravom putu i da zna šta radi.

Ono što je takođe činjenica, koju je teško osporiti, je da je Bijeljina i dalje bastion SDS u RS.

Uprkos brojnim napadima i optužbama na račun Mićića, kada je riječ o njegovoj odanosti SDS, pokazalo se da ova stranka u bijeljinskom parlametu jača i da SDS rijetko gdje u Srpskoj ima uspjeha kao u Bijeljini.

Ovih dana često je pitanje, koje se ne postavlja bez razloga, šta bi rušenje Miće Mićića značilo za SDS, ne samo u Bijeljini, nego i u RS i šta je SDS bez bastiona u Bijeljini.

Za sada, pokazalo se, vrh SDS ne mora da brine kada je riječ o sudbini SDS u Bijeljini. Ova stranka u Skupštini Grada Bijeljina jača i ima  10 odbornika a Mićić, uprkos brojnim napadima, čvrsto stoji i istrajava na svom političkom putu.  
 
Dešavanja u Bijeljini
​Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

DODIK: Nikada ne zaboraviti nevine srpske žrtve pobijene na Petrovačkoj cesti

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da srpski narod nikada neće zaboraviti i nikada neće prestati...

NEŠIĆ, DNS: Ekonomija i nova radna mjesta su najveći nacionalni interes

"Razvoj ekonomije, nova radna mjesta i stabilnost su najveći nacionalni interes. Prioritet je da pravimo nove fabrike, a...

„Podrška najmlađim sugrađanima“ Mališani iz Ugljevika učesnici NTC kampa na Gučevu

Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić zajedno sa šefom kabineta Miloradom Jovičićem posjetio je večeras mališane iz Ugljevika, njih...

MLADEN MITROVIĆ, DONJE CRNJELOVO: Podržavam ministra da se projekat navodnjavanja proširi (video)

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede RS, Boris Pašalić, ministar komunikacija i transporta BiH, Vojin Mitrovićem i pomoćnik ministra...