MIĆIĆ: Dolaskom Petrovića SDS jači i bogatiji

Datum:

Share post:

Predsjednik GO SDS Bijeljina Mićo Mićić izjavio je danas da je GO ove stranke, poslije odluke nezavisnog odbornika Ljubiše Petrovića da svoj dalji politički rad nastavi kao član i odbornik ove stranke, jači i bogatiji za jednog ozbiljog mladog čovjeka, koji, kako je istakao, predstavlja ozbiljan kapital SDS, kada su u pitanju planovi i djelovanje ove stranke u narednom periodu.

“Danas je jako značajan dan za Gradsku upravu i GO SDS Bijeljina, jer imamo priliku da kažemo da smo jači i bogatiji za jednog ozbiljnog čovjeka, koji je zapravo dijete SDS. U pitanju je čovjek koji je u međuvremenu završio fakultet i nalazi se na specijalizaciji. On je stasao kao čovjek,  kao ljekar i kao političar. Sretni smo što ćemo u narednom periodu poboljšati svoj kapacitet i što ćemo nastaviti da radimo na dobrobit SDS”, rekao je Mićić na današnjoj konferenciji za medije GO SDS u Biejljini.

 
Mićić je istakao da se Petrović do sada, prije svega, dokazao kao mlad ljekar koji uživa veliki ugled kod pacijenata, te da SDS njegovim dolaskom dobija veliki kapital, kada je riječ o političkom djelovanju na ovom prostoru.

“Petrović je momak koji je ponikao u SDS, ali se, prije svega, afirmisao kao mlad ljekar koji je mnogo toga uradio i veoma brzo stekao veliki ugled kod svojih pacijenata. To govori da je on na pravom putu i da će sigurno biti jedan veliki kapital kada je riječ o svemu onome što želimo da radimo u narednom periodu, da SDS ostaje najodgovornija za vođenje politike i lijepih stvari i projekata koje želimo da radimo u budućnosti, a mnoge smo već uradili”, rekao je Mićić, koji je Petroviću poželio puno uspjeha u radu, kao i u vođenju odgovorne politike prema građanima.

“Petroviću želim da u GO SDS, ali i u poslu koji radi i na specijalizaciji, bude veoma uspješan, kao i do sada. Želim mu, da zajedno sa nama, vodi odgovornu politiku, prije svega prema građanima. SDS je uvijek bila odgovorna stranka i želi da bude odgovorna prema svojim glasačima i sugrađanima. Sva naša nastojanja usmjerena su ka vođenju politike koja je prije svega okrenuta potrebama naših sugrađana. To smo radili 30 godina i želimo da radimo i dalje. Petroviću želim uspješan povratak u SDS, potpuni angažman i da, zahvaljujući zajedničkim snagama, bude ne samo odbornik u narednom periodu nego i poslanik, ali i čovjek koji će biti od koristi prije svega onim ljudima za koje je zadužen”, istakao je Mićić.

Petrović: Voditi društveno-odgovornu politiku
Odbornik Ljubiša Petrović rekao je da će kao član SDS nastojati da vodi društveno-odgovornu politiku, održavajući komunikaciju i saradnju sa građanima.

“Želim da zahvalim za ogromno interesovanje medija. To je samo dokaz da SDS, kako u Bijeljini tako i na republičkom nivou, vodi društveno-odgovornu politiku. Ja ću se truditi da, kako sam radio u proteklom periodu,  tako nastavim i u budućnosti, te  da, prije svega, saradnjom sa svojim građanima, pacijentima i svojom zdravstvenom ustanovom održimo dobar rejting i zavidan nivo usluga. Kada je riječ o mom političkom djelovanju, trudim se da veliki dio svog vremena provedem upravo sa ljudima koji su mi dali povjerenje i koji su meni, kao čovjeku, vidjeli ličnost koja u sebi ima i snagu i energiju. Želim da im poručim da ću nastojati da ostvarimo kontinuitet kada je riječ o takvom radu”, poručio je Petrović.

Petrović je izrazio zadovoljstvo što može da radi i funkcionše u okviru Doma zdravlja Bijeljina i što će, kako je rekao, svojom požrtvovanošću i radom moći da doprinese razvoju ove zdravstve ustanove. 

“Treba govoriti o dostignućima Doma zdravlja Bijeljina, kao najorganizovanije ustanove, koja je prepoznatljiva i u regionu. Srećan sam što mogu da funkcionišem pod tim zdravstvenim okvirom i nadam se da ću svojim radom i požrtvovanošću moći da doprinesem razvoju te zdravstvene ustanove”, istakao je Petrović.

Ljubiša Petrović, odbornik SDS

Petrović je ukazao i na značaj razvoja poljoprivrede za Semberiju, kao i poboljšanja položaja ljudi na selu.

“Želim da istaknem da dolazim iz Crnjelova. Kao dijete sa sela mogao sam da osjetim težinu života na selu. Moj otac i majka, baveći se poljoprivredom, uspjeli su, kao što je slučaj sa mnogim drugim roditeljima, da me školuju. To ne mogu nikada zaboraviti i koliko god je u mojoj mogućnosti pokušaću da doprinesem poboljšanju položaja poljoprivrednika”, naglasio je Petrović.

Petrović je osvrnuo i na značaj velikih projekata koji su realizovani u gradu Bijeljina, istakavši da je nužno raditi na njihovoj promociji i korišćenju svih prednosti koje ti projekti donose.

“Imamo obavezu da, kao društveno-odgovorni članovi jedne velike i ozbiljne društveno-političke organizacije, SDS, sve projekte koji su urađeni, ali i kada je riječ o onima koji će tek biti urađeni, na adekvatan način promovišemo i radimo na tome. Nadam se da će građani  i dalje moći da prepoznaju prave vrijednosti – vođenje društveno-odgovorne politike, marljivost, vrednoću i da će vrednovati dobre rezultate rada u našoj društvenoj zajednici i struci”, rekao je Petrović.

Ljubiša Petrović rođen je 25. januara 1988. godine u Bijeljini. Završio je srednju medicinsku školu u Bijeljini, a zatim Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu.

Upisao je doktorske studije, odsjek –  Klinička medicina, na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu, te specijalističke studije iz Radiologije, na Medicinskom fakultetu u Foči.

Od 2013. godine zaposlen je u Domu zdravlja Bijeljina, u Službi hitne medicinske pomoći.

Ljekar je u fudbalskom klubu „Zvijezda 09“ od 2015.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

UGLJEVIK: Tri mladića iz Zabrđa pješke krenula put Ostroga

Jutros su Dragomir Stanković, Mile Rikić i Spasoje Popović krenuli na svoje prvo hodočašće dugo 350 kilometara prema...

ĆORIĆ: Naplata putarine u prva tri mjeseca uvećana za više od 800.000 KM

Vršilac dužnosti direktora "Autoputeva Republike Srpske" Nedeljko Ćorić izjavio je Srni da su dobrom poslovnom politikom u prethodnoj...

“Djeca trče za čistu i zdravu Semberiju“ (foto)

APRIL MJESEC ČISTOĆE 2024! U organizaciji Grada Bijeljina, danas, 28. aprila održaće se dječije trke  pod nazivom "DJECA TRČE...

Na današnji dan preminuo Gavrilo Princip (foto)

Gavrilo Princip, rođen 1894. godine u Obljaju, bio je član Mlade Bosne, jugoslovenske organizacije koja se zalagala za...