Meho Kodro nije više selektor fudbalera BiH

Datum:

Share post:

Meho Kodro više nije selektor fudbalske reprezentacije BiH, potvrdio je za sportdesavanjaubijeljini visoki funkcioner FS BiH.

– Da, tačno je, Kodro nije više selektor, videćemo dalje, šta i kako, rekao je za sportdesavanjaubijeljini funkcioner FS BiH.

„Na današnjoj sjednici FS BiH nije usvojen izvještaj Mehe Kodre, selektora muške ‘A’ reprezentacije Bosne i Hercegovine, sa dvije posljednje kvalifikacione utakmice koje je naš tim odigrao protiv reprezentacija Lihtenštajna i Islanda u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine“, saopšteno je iz Fudbalskog saveza BiH.

Ugovorom je definisana odredba da ako izvršni organ FS BiH ne usvoji izvještaj selektora, isti se jednostrano raskida. Shodno tome, Komitet za hitnost FS BiH je donio jednoglasnu odluku o raskidu ugovora sa dosadašnjim selektorom „A“ tima.

Kodro kormilo „zmajeva“ napušta nakon samo dvije utakmice.

Kodro je na mjesto selektora došao nakon Faruka Hadžibegića. „Zmajeve“ je vodio samo na dvije utakmice i nakon poraza od Islanda odlučeno je da neće više s klupe voditi tim BiH.

FS BiH se zahvalio Mehi Kodri na dosadašnjoj saradnji i poželio mu sreću u nastavku njegove karijere.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: sportdesavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

NAKON VELIKOG APRILSKOG POŽARA: Svetozar Ostojić, Mega Drvo – Obnovili smo 95 odsto uništenih kapaciteta

Nakon velikog požara koji je devetog aprila ove godine, prije osam mjeseci, zahvatio proizvodne hale preduzeća „Mega drvo“...

Futsaleri Radnika u četvrtfinalu Kupa BiH

Futsaleri Radnika plasirali su se u četvrtfinale Kupa Bosne i Hercegovine nakon što su večeras u Istočnom Sarajevu...

BO BIJELJINA: Konkurs za izbor najboljih literarnih i likovnih radova – “Republiko Srpska u srcu te nosim, sa tobom se ponosim”

Gradska boračka organizacija Bijeljina, povodom slave Sveta Tri Jerarha, raspisala je konkurs za izbor najboljih literarnih i likovnih...

BIJELJINA: Finansiranje škola i upisna politika (foto)

Sastanak Aktiva direktora srednjih škola i predstavnika sindikata održan je 05.12.2023.godine u prostorijama JU Ekonomske škole. Sastanku su...