U susret Velikom petku i pravoslavnom Vaskrsu, predstavnici naše kompanije obišli su socijalno ugrožene porodice na području opštine Petrovo i uručili im donacije u vidu paketa hrane i novčanih sredstava.

Kao što smo činili i prethodnih godina, i ove godine nastavljamo tradiciju pomaganja socijalno ugroženim porodicama, posebno uoči važnih praznika. Predstavnici Lykosa, tokom redovnih terenskih posjeta Petrovu, stupili su u kontakt sa ovim domaćinstvima i prepoznali njihovu potrebu za donacijom.

“Trudimo se da tokom redovnih posjeta projektnim lokacijama razgovaramo sa stanovništvom i ustanovimo njihove potrebe. U ovom slučaju to nije bilo teško, jer su porodice starih često u potrebi za osnovnim životnim namirnicama kao što je hrana, ali i novčanim sredstvima”, istakao je Mladen Lujić, direktor kompanije.

Lujić je takođe naglasio da je Lykos Balkan Metals, uprkos trenutnoj smanjenoj aktivnosti na projektu u ovoj opštini, odlučna u održavanju kontinuiteta saradnje sa lokalnim zajednicama. Podsjećamo da smo u prošlosti realizovali brojne humanitarne akcije na području ove opštine, uključujući podršku lokalnim sportskim klubovima, pored podjele paketa sa osnovnim životnim namirnicama.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име