LOTO PREMIJA ČAK 4,65 MILIONA EVRA Ako sedmica bude izvučena sutra, biće to DRUGI NAJVEĆI DOBITAK svih vremena

Datum:

Share post:

Dobitna kombinacija za sedmicu na lotou, koja se izvlači sutra, iznosi čak 4,65 miliona evra. Ako bude izvučena “sedmica”, to će biti drugi najveći dobitak od kada postoji nagradna igra Državne lutrije u Srbiji.

Naime, do sada je najveći loto dobitak izvučen u martu 2010. godine i iznosio je 4.876.482 evra (pre plaćanja poreza), a dobitni tiket uplaćen je u Kanjiži.

Jedina sedmica ove godine otišla u Rakovicu

Drugo mesto po visini premije “drži” Stara Pazova, odakle je dobitnik u martu 2005. godine osvojio gotovo četiri miliona evra.

Krajem 2017. godine srećnik iz Odžaka postao je bogatiji za 4.400.000 evra. Njegovi srećni brojevi bili su 3, 4, 10, 14, 17, 22, 31.

Foto: Lutrija Srbije / Promo

Posle toga sedmica je izvučena još samo jednom, početkom ove godine, iznos je bio 300.000 evra, a dobitnik je uplatio srećnu kombinaciju u Beogradu, u Rakovici. Od tada glavne premije nema, a tenzija raste i svi redom veruju da je sada baš najpogodniji trenutak da ponovo padne sedmica.

Pola miliona igra loto

Inače, smatra se da oko pola miliona građana Srbije redovno uplaćuje jednu ili više loto kombinacija. Brojeve za “dobitnu” kombinaciju biraju i na osnovu različitih loto statistika. Od 1985. kada je uveden loto sistem sedam od 39, najmanje puta izvučen broj je 30, dok je osmica bila najučestalija.

Foto: Siniša Pašalić / RAS Srbija

Zanimljivo je, recimo, i da oko 250 igrača zaokružuje “sedmicu” iz prethodnog kola, očigledno se nadajući da će se dogoditi čudo i da će isti brojevi biti izvučeni dva puta zaredom. Takođe, datumi rođendana, venčanja ili diplomiranja često se nalaze na tiketima, ali značajnu ulogu imaju snovi, ukazanja i slične pojave koje igrači smatraju “sudbonosnim”.

Prva želja put na Bahame

Ima i slučajeva, mada sporadičnih, da pojedini građani podižu kredite ili vade ušteđevinu kako bi okušali sreću na lutriji. A na vrhu liste želja “Šta bi uradili sa tolikim parama”, visoko je rangiran put na Bahame, luksuzne vile, “mercedesi” ali i otkazi na poslu.

Međutim, pogoditi sedmicu na lotou nije baš tako lako. Naime, kako kažu stručnjaci, potrebno je ubosti samo jednu od 15.380.937 kombinacija.

Izvor: www.blic.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PETROVIĆ: Ostajem Gradonačelnik Bijeljine – nema protivkandidata koji me može pobijediti (video)

Ostajem gradonačelnik Bijeljine. Ne postoji protivkandat koji može da pobijedi u trci na narednim lokalnim izborima, jasan je...

MINISTAR MITROVIĆ: Povećanje minimalca uticalo na smanjenje rada na crno

Ministar privrede i preduzetništva Republike Srpske Vojin Mitrović izjavio je da je povećanje minimalca sa 700 KM na...

Počeo predškolski program u 122 vaspitno-obrazovne ustanove “Djeca će uz tromjesečni program steći dodatna znanja”

U 122 vaspitno-obrazovne ustanove širom Republike Srpske počela je realizacija Programa za djecu u godini pred polazak u...

CIJENE JAGODA ŠIBAJU BUDŽET Za kilogram ove slasne voćkice može se kupiti 6 kilograma brašna, 5 litara ulja ili 5 kilograma krompira

Prije neki dan mnogi su vjerovatno prokomentarisali informaciju kako su u Beogradu jagode dostigle basnoslovnu cijenu. Ali, oni...