„Koštala“ je kafa sa funkcionerom SNS: Evo zašto je policija saslušala Aleksandru Pandurević

Datum:

Share post:

Aleksandra Pandurević kaže da je saslušana u policiji zbog kafe koju je nekoliko dana prije prošlih izbora popila sa svojim prijateljem, inače funkcionerom Srpske napredne stranke iz Srbije, Vladimirom Mandićem.

Srpskainfo je sinoć objavila da je članica Glavnog odbora SDS dobila poziv na informativni razgovor danas u Policijsku stanicu Istočna Ilidža.
Pandurevićeva je, nakon tog saslušanja, rekla da je policijski inspektor iz Istočne Ilidže bio korektan i da je samo postupio po zamolnici i pročitao pitanja koja su poslali iz Policijske uprave Zvornik, koja pokriva Bratunac, gdje Pandurevićeva inače glasa na izborima.
– Pitanja su bila na okolnosti koje su prosto nevjerovatne, a to je gdje sam bila na dan opštih izbora. Zamislite, gdje birači budu na dan izbora. Zatim, da li poznajem funkcionera SNS gospodina Vladimira Mandića, da li sam se vidjela sa njima, kada i zašto. Pitate nekoga zašto viđa svoje prijatelje – kaže Pandurevićeva.

Kako dodaje, nakon takvih pitanja postalo joj je jasno da je ustvari sporna kafa koju je sa Mandićem popila i to na javnom mjestu, u blizini Policijske stanice Bratunac.

– Njega očito inkriminišu da je tobože kupovao glasove za Jelenu Trivić. Skandalozno je da režim, umjesto da se bavi strvarnim izbornim krađama, optužuje visoke funkcionere SNS i Srbiju da se miješaju u izborni proces u Republici Srpskoj. I to ih optužuju u ovom teškom momentu kada se Srbija bori za Kosovo. To je zaista skandalozno. Rekla sam im onako kako je zaista bilo, da Mandić jeste moj prijatelj, prolazio je kroz Bratunac prema Zvorniku, sjeli smo, popili kafu, kao što pijem kafu sa svim svojim prijateljima. Ako ovako nastave, bojim se da nas ovo vodi u ona neslavna vremena kada smo imali sankcije i živi zid na Drini. Sve zbog politike koja se sada vodi u Banjaluci – zaključuje Pandurevićeva.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Radnik ne posustaje – savladana i Omarska

Lider fudbalskog  šampionata Republike srpske Radnik iz Bijeljine, ne popušta. Večeras su na svom terenu lako porazili poslednjeplasiranu...

Zvezda pobijedila Partizan i plasirala se u finale Kupa Srbije

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana sastali su se u polufinalu Kupa Srbije, meč je odigran na stadionu Rajko...

BIJELJINA: ŽFK ’’Radnik Bumerang’’ u finalu Kupa BiH

ŽFK ’’Radnik Bumerang’’ iz Bijeljine pobjedom u Mostaru izborio je plasman u finale Kupa BiH za žene u...

U Banjaluci osnovan Nezavisni pokret “Svojim putem“ – Igor Radojičić

Cilj pokreta je,, ističe Radojičić u izjavi BN TV, ponuditi alternativu političkoj sceni Republike Srpske.  „Bićemo da ponudimo alternativu...