Za porodice „Tri plus“ iz Srpske popust u beogradskom Zoo vrtu

Datum:

Share post:

Potpisivanjem ugovora, danas je beogradski Zoološki vrt i formalno potvrdio da je Prijatelj ponosnih porodica iz Republike Srpske uz popust od više od 30 odsto.

Naime, Fondacija za porodicu iz Banjaluke i Pokret za djecu „Tri plus“ iz Čačka su dogovorili zajedničku realizaciju projekta „Ponosne kartice“ kako bi omogućili porodicama sa troje i više djece jednake pogodnosti u Republici Srbiji i Republici Srpskoj.

Faktički, „Ponosne kartice“ izdate tri plus porodicama u Srbiji i Srpskoj su izjednačene od prvog januara tekuće godine što potvrđuju i njihovi korisnici.

„Nesumnjivo, formalizacijom saradnje sa Beo Zoo Vrtom smo otišli i korak dalje ojačavši je i dajući dobar primjer drugim institucijama. Na ovu saradnju smo posebno ponosni, jer je na radost našim najmlađima koji su uz ponosne majke epicentar naših aktivnosti“, saopšteno je iz Fondacije.

Pored ovih aktivnosti, Fondacija za porodicu je u proteklih šest mjeseci intenzivno radila na uspostavljanju saradnje sa privatnim sektorom kako bismo omogućili dodatne pogodnosti u identifikovanim prioritetnim oblastima za tri plus porodice.

„Prvi rezultati tih aktivnosti se očekuju u drugoj polovini marta i na samom početku će omogućiti honorarni angažman devet roditelja sa troje i više djece, nove i uvećane popuste uz Ponosnu karticu kao i povećanje dostupnosti usluga naših partnera  – Prijatelja porodice. Vjerujemo da ćemo u ovoj godini realizacijom planiranih aktivnosti uvećati nominalnu upotrebnu vrijednost Ponosne kartice za više od 35 odsto“, dodali su iz Fondacije.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: nezavisne.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Bijeljinski vatrogasci spasili ruku bebi od 13 mjeseci

Bijeljinski vatrogasci uvijek u službi svojih sugrađana. Ovaj putu u službi i pomoći spašavanja mlade ručice tinaest mjesečnog dječaka...

Vatrogasci u Bijeljini od početka godine imali 60 intervencija

Teritorijalna vatrogasna jedinica Bijeljina je od početka godine imala ukupno 60 intervencija, rekao je Srni starješina ove jedinice...

BO RS, OSTOJIĆ: Pohranjivanjem arhive u Sarajevo došlo bi do još veće zloupotrebe

Predsjednik Boračke organizacije Republike Srpske (BORS) Radan Ostojić smatra da bi pohranjivanjem arhiva Haškog tribunala u Sarajevu došlo...

LUKIĆ, DNS: Podržaću usvajanje Odluke o „GTC“ naselju – ovo pitanje mora da bude iznad politike!

Gradska skupština razmatraće sutra Prijedlog odluke o davanju saglasnosti na privatizaciju stanova u vlasništu Grada Bijeljine u naselju...