Za porodice „Tri plus“ iz Srpske popust u beogradskom Zoo vrtu

Datum:

Share post:

Potpisivanjem ugovora, danas je beogradski Zoološki vrt i formalno potvrdio da je Prijatelj ponosnih porodica iz Republike Srpske uz popust od više od 30 odsto.

Naime, Fondacija za porodicu iz Banjaluke i Pokret za djecu “Tri plus“ iz Čačka su dogovorili zajedničku realizaciju projekta “Ponosne kartice” kako bi omogućili porodicama sa troje i više djece jednake pogodnosti u Republici Srbiji i Republici Srpskoj.

Faktički, “Ponosne kartice” izdate tri plus porodicama u Srbiji i Srpskoj su izjednačene od prvog januara tekuće godine što potvrđuju i njihovi korisnici.

“Nesumnjivo, formalizacijom saradnje sa Beo Zoo Vrtom smo otišli i korak dalje ojačavši je i dajući dobar primjer drugim institucijama. Na ovu saradnju smo posebno ponosni, jer je na radost našim najmlađima koji su uz ponosne majke epicentar naših aktivnosti”, saopšteno je iz Fondacije.

Pored ovih aktivnosti, Fondacija za porodicu je u proteklih šest mjeseci intenzivno radila na uspostavljanju saradnje sa privatnim sektorom kako bismo omogućili dodatne pogodnosti u identifikovanim prioritetnim oblastima za tri plus porodice.

“Prvi rezultati tih aktivnosti se očekuju u drugoj polovini marta i na samom početku će omogućiti honorarni angažman devet roditelja sa troje i više djece, nove i uvećane popuste uz Ponosnu karticu kao i povećanje dostupnosti usluga naših partnera  – Prijatelja porodice. Vjerujemo da ćemo u ovoj godini realizacijom planiranih aktivnosti uvećati nominalnu upotrebnu vrijednost Ponosne kartice za više od 35 odsto”, dodali su iz Fondacije.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: nezavisne.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PU BIJELJINA: Akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Povodom obilježavanja 4. aprila - Dana policije Republike Srpske, policijski službenici Policijske uprave Bijeljina, juče i danas, učestvovali...

PU BIJELJINA: U februaru ove godine 10% manje kriminaliteta u odnosu na februar prošle godine

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Bijeljina u februaru je krivičnim djelom privrednog kriminaliteta pričinjena šteta od...

DODIK – POTPISAĆU: Nova sjednica Kolegijuma NS RS, na dnevnom redu Izborni zakon RS

U ovim trenucima u NS RS počela je sjednica Kolegijuma, a kako saznajemo, tema je Izborni zakon Republike...

MILIČEVIĆ: SDS žrtvovao sebe za Srpsku, a vi niste spremni na to!

"Srpska demokratska stranka 2006. godine, a počev od 2004. godine bila je u veoma teškoj situaciji suočena sa...