KOŠARKAŠI ŠIROKOG NAPRAVILI BREJK U BIJELJINI I OSVOJILI TREĆE MJESTO U PRVENSTVU BIH

Datum:

Share post:

HKK Široki je trećeplasirana ekipa ove sezone u prvenstvu Bosne i Hercegovine.

U četvrtoj utakmici serije za treće mjesto Širokobriježani su u Bijeljini napravili brejk i slavili pobjedu 69:68 za 3:1 u seriji.

Osim dobrog starta utakmice i uvodnog vodstva Budućnost više nije bila u prednosti čitav meč. Široki, iako sa skraćenom rotacijom igra dobro i ima komfornu prednost koja u 3/4 ide i do +16. Ipak, Budućnost se ne predaje i dolaze dva puta do izjednačenja u 4/4.

Posljednji put bilo je to na 68:66 za Široki na 33 sekunde do kraja kada Vojin Ilić dobija tri slobodna bacanja, ali jedno maši i ne uspjeva da prevede Budućnost u vodstvo.

Na drugoj strani, Filip Kraljević na 10 sekundi do kraja ima slobodna bacanja, polovičan je za +1, 69:68. Budućnost ne uspjeva da riješi posljednji napad i pobjeda ide u Široki Brijeg.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Filip Kraljević sa 18 poena, dok je Ive Ivanov na svom oproštaju ubacio 15 poena. Kod Budućnosti, Milivoje Božović je postigao 15 poena.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: sportdc.net

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Uprava BiH za zaštitu zdravlja bilja: Jović potpisao protokol o saradnji u fitosanitarnoj oblasti sa Crnom Gorom

Direktor Uprave BiH za zaštitu zdravlja bilja  Predrag Jović i direktor Uprave za sigurnost hrane, veterinu i fitosanitarne...

U Savjet ministara stigao HDZ-ov prijedlog: Еvo šta predlažu za izbor hrvatskog člana Predsjedništva

HDZ-ov dokument sa prijedlogom izmjena Izbornog zakona BiH upućen je Savjetu ministara, a u njemu je naveden i...

PU BIJELJINA: Akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Povodom obilježavanja 4. aprila - Dana policije Republike Srpske, policijski službenici Policijske uprave Bijeljina, juče i danas, učestvovali...

PU BIJELJINA: U februaru ove godine 10% manje kriminaliteta u odnosu na februar prošle godine

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Bijeljina u februaru je krivičnim djelom privrednog kriminaliteta pričinjena šteta od...