KOMPANIJA ''CAT MOTORS'' BRČKO: Vozni park za svačije potrebe

Datum:

Share post:

U Brčkom je otvorena kompanija D.O.O. “CAT MOTORS” koja se bavi iznajmljivanjem programa teretnih vozila na teritoriji Bosne i Hercegovine.

Poslovnica je smještena na adresi Uzunovića 2A, Brčko Distrkt.

 
Iz kompanije navode da su, nastojeći da budu korisnički orjentisani, svoju ponudu prilagodili različitim potrebama klijenata, te da su uz minimalne naknade obezbjedili mogućnost dostavljanja vozila na bilo koju adresu u Bosni i Hercegovini, a na kraju najma, u skladu sa dogovorom, unajmljeno vozilo će preuzeti sa lokacije koju odredi klijent.

Uslugu isporuke i preuzimanja vozila na teritoriji Brčko Distrikta, pružaju bez dodatnih naknada.

Iz kompanije ističu da su, kako bi izašli u susret željama klijenata u pogledu tipa vozila, napravili vozni park za svačije potrebe, kako u pogledu tovarnog prostora, tako i u pogledu cijena. Na raspolaganju su teretni automobili renomiranih svjetskih proizvođača, koji, kako ističu iz ove kompanije, pružaju apsolutni komfor, sigurnost i brzinu, kako u gradskoj, tako i vangradskoj vožnji.

Sistem rada obuhvata pružanje pomoći pri odabiru vozila, transfer vozila do željele lokacije, iznajmljivanje vozila sa vozačem, dostavu i preuzimanje vozila van radnog vremena, kao i zamjensko vozilo u slučaju kvara ili nezgode.
Više informacija moguće je dobiti na broj 387 65 999 050, kao i putem mejla i web adrese info@catmotorsbc.com, www.catmotorsbc.com.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

U Srpskoj rođena 21 beba – 11 djevojčica i 10 dječaka

U Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođena je 21 beba, od čega 11 djevojčica i 10 dječaka,...

Danas je VELIKA SUBOTA

Pravoslavna crkva i vjernici obilježavaju danas Veliku subotu, drugi dan hrišćanske žalosti. To je posljednji dan nedjelje stradanja i...

Episkop Fotije u hamu svetog Georgija služio jutrenje Velike Subote – Plač Majke Božije i Opijelo Hristovo – Statije sa ophodom oko hrama (foto)

NJegovo Preosveštenstvo Episkop zvorničko-tuzlanski g. Fotije služio je večeras jutrenje Velike Subote - Plač Majke Božije i Opijelo...

VRIJEME DANAS kiša uz moguće razvedravanje

U prvom dijelu dana oblačno uz slabu kišu koja prestaje tokom jutra. Od sredine dana na sjeveru i...