JOVIČIĆ, DNS: Ko nema hrabrosti da u debati stane iza svog programa i riječi ne može imati hrabrosti ni da vodi Republiku Srpsku!

Datum:

Share post:

„Pozivam sve kandidate koji su na listi za predsjednika Republike Srpske da razgovaramo javno, da sučelimo svoje programe i ideje i to građanima na taj način prezentujemo“ rekao je Radislav Jovičić, kadnidat DNS za predsjednika Republike Srpske.

On je dodao da neko ko nema hrabrosti da javno stane iza svog programa i riječi ispred građana, ali i protivkandidata ne može imati hrabrosti ni da vodi Republiku Srpsku.

„Ja sam već učestvovao u jednoj TV debati, odnosno zbog toga što se Jelena Trivić nije pojavila to se pretvorilo u TV duel i nemam problem izaći na bilo koju televiziju. Znam da neki od kandidata neće na RTRS ili BN zbog kontrole i uređivačke politike“ kaže Jovičić.
On dodaje da su kandidati za predsjednika Republike Srpske pozivani i na K3 pa se niko nije odazvao.

„Moj prijedlog je da izađemo na Trg Krajine ili neki drugi trg u Republici Srpskoj, pa neka dođu sve televizije i neka dođu građani i čuju kako razgovaramo i šta im nudimo“ zaključio je Jovičić.

TESTNA REKLAMA

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

MIGRANTI u Bijeljini – Sve ih više i u Hercegovini

Migranti su opet zaprijetili granicama BiH. Zadnjih dana sve više naviru na sjeveroistoku i sjeverozapadu. Graničari kažu da...

PETROVIĆ: ’’Sistem te laže, ne veruj šta ti kaže, ovaj život je borba, od rođenja do groba, zato ustani odmah!’’

Srpska demokratska stranka, Partija demokratskog progresa i Pokret za pravdu i red Nebojše Vukanovića organizovali su mirne proteste...

MALETIĆ otvorio danas Međunarodni poljoprivredni simpozijum „Agrosim 2022“

Pomoćnik ministra poljoprivrede Zoran Maletić otvorio je danas Međunarodni poljoprivredni simpozijum „Agrosim 2022“ na kojem učestvuju stručnjaci iz...

LOPARE: JOVANI – SLAVA CRKVE U TOBUTU

U Tobutu kod Lopara obilježen je praznik Začeće Svetog Jovana Krstitelja – Jovani, krsna slava tobutske crkve Svetog...