JOVIČIĆ, DNS: Ko nema hrabrosti da u debati stane iza svog programa i riječi ne može imati hrabrosti ni da vodi Republiku Srpsku!

Datum:

Share post:

„Pozivam sve kandidate koji su na listi za predsjednika Republike Srpske da razgovaramo javno, da sučelimo svoje programe i ideje i to građanima na taj način prezentujemo“ rekao je Radislav Jovičić, kadnidat DNS za predsjednika Republike Srpske.

On je dodao da neko ko nema hrabrosti da javno stane iza svog programa i riječi ispred građana, ali i protivkandidata ne može imati hrabrosti ni da vodi Republiku Srpsku.

„Ja sam već učestvovao u jednoj TV debati, odnosno zbog toga što se Jelena Trivić nije pojavila to se pretvorilo u TV duel i nemam problem izaći na bilo koju televiziju. Znam da neki od kandidata neće na RTRS ili BN zbog kontrole i uređivačke politike“ kaže Jovičić.
On dodaje da su kandidati za predsjednika Republike Srpske pozivani i na K3 pa se niko nije odazvao.

„Moj prijedlog je da izađemo na Trg Krajine ili neki drugi trg u Republici Srpskoj, pa neka dođu sve televizije i neka dođu građani i čuju kako razgovaramo i šta im nudimo“ zaključio je Jovičić.

TESTNA REKLAMA

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Agrarni budžet u Srpskoj veći za 105 miliona KM, ratari zadovoljni podjelom sredstava

Prvi krug sastanaka poljoprivrednika i resornog ministarstva dao je poljoprivrednim proizvođačima razlog za zadovoljstvo. Naime, agrarni budžet za ovu...

Planinari PD ’’Povlen’’ iz Valjeva u posjeti PED ’’Majevica’’ (foto)

U subotu i nedjelju (28 i 29 januara 2023.) članovi pobratimskog Planinarskog društva ’’Povlen’’ iz Valjeva bili su...

DODIK: Dosadašnji Gradonačelnik, osim svojih ličnih hirova, ništa drugo nije ni pokazao u Bijeljini (video)

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik boraveći danas u Bijeljini na sastanku sa semberskim poljoprivrednicima govorio je i o...

RSS sve jača – formiran Mjesni odbor Stari grad (foto)

RSS sve jača – formiran Mjesni odbor Stari grad - Osnivač Republičke stranke Srpske Slavenko Ristić imao je izuzetnu...