Prim. dr Duško Milovanović ispraćen u zasluženu penziju (foto)

Datum:

Share post:

U svečanoj sali Doma zdravlja Bijeljina 20. septembra u prisustvu velikog broja kolega u penziju je ispraćen bivši direktor Doma zdravlja i dugogodišnji načelnik Službe hitne medicinske pomoći prim. dr Duško Milovanović.

Prim dr. Duško Milovanović rođen je 1957. godine. Osnovno obrazovanje je završio u Bijeljini, a Gimnaziju u Beogradu. Diplomirao je na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu, a specijalizaciju iz oblasti opšte medicine završio je na Medicinskom fakultetu u Beogradu.

Funkciju načelnika Službe hitne medicinske pomoći obavljao je od 1993. godine.


Početkom 2014. godine, od strane Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske, dodijeljena mu je titula primarijus. Funkciju direktora Doma zdravlja Bijeljina obavljao je od decembra 2016. godine do jula 2020. godine, nakon čega je ponovo imenovan na funkciju načelnika Službe hitne medicinske pomoći gdje se zadržao do danas.

Prim dr. Duško Milovanović svojim predanim i vrijednim radom, vedrim duhom i kolegijalnošću ostavlja neizbrisiv trag u Službi hitne medicinske pomoći i Domu zdravlja Bijeljina.

Direktorica prim dr. Danijela Đukin, kao i brojne kolege i saradnici poželjeli su dr Dušku dobro zdravlje i prijatne penzionerske dane.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

ALEKSANDAR ĐURĐEVIĆ: Srpska zvala, narod se odazvao – ne priznajemo nikakve lažne rezolucije (foto)

Republika srpska zvala, narod se odazvao - sa veličanstvenog skupa poručeno: ne priznajemo nikakve lažne rezolucije Oko 50 000...

SINIŠA PAJIĆ: Čast je pjevati za našu Republiku Srpsku i našu Srbiju

Siniša Pajić iz Bijeljine je profesor solo pjevanja i zaposlen je od 2010 godine u Muzičkoj školi „Stevan...

Biciklisti prvu etapu trke završili u Bijeljini – pobjednik biciklista iz Australije (foto)

Učesnici 18. međunarodne biciklističke trke "Beograd-Banjaluka" stigli su u Bijeljinu. Biciklista iz Australije Dilan Hopkins, pobjednik je prve etape...

OSTOJIĆ, BO RS: Nismo genocidan narod – Svekoliki srpski narod protiv onoga što nam se pokušava staviti kao etiketa

Radan Ostojić, predsjednik Boračke organizacije Republike Srpske, izrazio je zahvalnost velikom broju građana Srpske što su se odazvali...