Prim. dr Duško Milovanović ispraćen u zasluženu penziju (foto)

Datum:

Share post:

U svečanoj sali Doma zdravlja Bijeljina 20. septembra u prisustvu velikog broja kolega u penziju je ispraćen bivši direktor Doma zdravlja i dugogodišnji načelnik Službe hitne medicinske pomoći prim. dr Duško Milovanović.

Prim dr. Duško Milovanović rođen je 1957. godine. Osnovno obrazovanje je završio u Bijeljini, a Gimnaziju u Beogradu. Diplomirao je na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu, a specijalizaciju iz oblasti opšte medicine završio je na Medicinskom fakultetu u Beogradu.

Funkciju načelnika Službe hitne medicinske pomoći obavljao je od 1993. godine.


Početkom 2014. godine, od strane Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske, dodijeljena mu je titula primarijus. Funkciju direktora Doma zdravlja Bijeljina obavljao je od decembra 2016. godine do jula 2020. godine, nakon čega je ponovo imenovan na funkciju načelnika Službe hitne medicinske pomoći gdje se zadržao do danas.

TESTNA REKLAMA

Prim dr. Duško Milovanović svojim predanim i vrijednim radom, vedrim duhom i kolegijalnošću ostavlja neizbrisiv trag u Službi hitne medicinske pomoći i Domu zdravlja Bijeljina.

Direktorica prim dr. Danijela Đukin, kao i brojne kolege i saradnici poželjeli su dr Dušku dobro zdravlje i prijatne penzionerske dane.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Borba za Petrovića u Bijeljini biće BORBA ZA OPSTANAK OPOZICIJE

Zbijanje redova oko gradonačelnika Bijeljine: Borba za Petrovića biće BORBA ZA OPSTANAK OPOZICIJE Skupštinska većina u Bijeljini, predvođena SNSD,...

VUČIĆ: Srbija mora da ide u pregovore o KiM inače će da bude zgažena

Srbija mora da ide u pregovore i razgovore o Kosovu i Metohiji inače će da bude zgažena, upozorio...

Gradonačelnik Bijeljine demantuje navode posljednjih pisanja i preformulacije revizorskih izvještaja

Povodom dijelova Izvještaja interne revizije o reviziji izvršenja budžeta Grada Bijeljina u 2022. godini a koji su se...

Mara Kojadinović je jedna od najuspešnijih žena u Nemačkoj, a rodom je iz naših krajeva! (foto)

RAD, DISCIPLINA I EDUKACIJA VAS UVEK DOVEDU NA TRON! Mara Kojadinović je jedna od najuspešnijih žena u Nemačkoj,...