Još jedna uspješna godina ugljevičkog Doma zdravlja: Neumorni čuvari zdravlja

Datum:

Share post:

Ovo je još jedna uspješna godina doma zdravlja Ugljevik, poručila je Direktorica ove zdravstvene ustanove Cvjetana Dragonjić.

Dragonjićeva je na današnjem novogodišnjem prijemu zahvalila zdravstvenim radnicima na predanom radu bez kojeg kako kaže ne bi bili uspješni.

-Ponosna sam na činjenicu da smo uprkos teškom vremenu, krizi koja je prisutna na globalnom nivou, ostvarili pozitivan trend poslovanja, ali i složno i jedinstveno izvršavali sve zadatke koji su bili pred nama a sve u korist pacijenata koji su uvijek u prvom planu-rekla je Dragonjićeva.

Ona je najavila da će se u narednom periodu  još značajnije raditi na unaprijeđenju primarne zdravstvene zaštite po pitanjima bolje medicinske opremljenosti ali i na neophodnosti kadrovskog jačanja ustanove.

-Nastojaćemo u narednoj godini  da nabavimo još jedan ultrazvuk da upotpunimo usluge prema našim pacijentima, a da bi i ljekari mogli da urade što bolju dijagnostiku kako bi pacijenti bili što zadovoljniji-najavila je Dragonjićeva.

Dragonjićeva je podsjetila da je u ovoj godini nabavljeno novo sanitetsko vozilo vrijedno 132.000 KM, koje je potpuno opremljeno za hitne slučajeve a koje je donacija Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske.

Kada je riječ o kadrovskom jačanju ove zdravstvene ustanove Dragonjićeva je istakla da su dva  ljekara poslata na specijalizaciju iz oblasti porodične medicine i radiologije.

-Osam ljekara uspješno je završilo obuku za dijagnostiku na ultrazvuku abdomena-dodala je Dragonjićeva.

Ona je navela da se redevno  izmiruju obaveze prema radnicima, dobavljačima, kao i svih usluga koje koristi Dom zdravlja Ugljevik.

Novogodišnja čestitka Cvjetane Dragonjić

Dragi građani opštine Ugljevik,

Držeći se mudrosti da zdrav čovjek ima hiljadu želja, a bolestan samo jednu da ozdravi, i u Novoj godini, nastavićemo da brinemo o zdravlju svakoga od vas, podjednako pružajući vam konkretne zdravstvne usluge, ali i apelujući na vas kako da, preventivno, na najbolji način, sačuvate  svoje zdravlje i svoj život.

Preventiva je bila i ostala, kako se popularno kaže, pola zdravlja.Sa vama smo i u dane praznika, i svakog drugog dana, kao do sada, u svakom času i trenu.

Želimo vam dobro zdravlje, prijatne i vedre praznike i godinu na koju će te da se ponosite i pojedinačno i kao porodica i kao žitelji našeg divnog grada i kraja.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Danas je Svjetski dan uha i sluha

Svake godine, 3. marta obilježava se Svjetski dan uha i sluha, s ciljem podizanja svijesti i promovisanja aktivnosti...

ELEKTRO BIJELJINA: Sutra bez električne energije korisnici jednog dijela opštine Lopare

Saopštenje Elektro Bijeljine prenosimo u cjelosti: "Zbog radova na rasjeci rastinja na trasi dalekovoda 35 kV „Ugljevik-Priboj“, u ponedeljak...

U Bijeljini rođene DVIJE BEBE

 U Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođeno je 15 beba i to šest djevojčica i devet dječaka. Devet...

VRIJEME DANAS toplo i sunčano uz umjerenu oblačnost

Ujutro umereno oblačno, u Hercegovini oblačnije uz povremenu slabu kišu lokalno. Oko reka i po kotlinama moguća je...