Podnesena Krivična prijava protiv Jelene Trivić (foto,video)

Datum:

Share post:

Saopštenje Advokatska kancelarija Stevanović iz Bijeljine prenosimo u cjelosti

Advokatska kancelarija Stevanović iz Bijeljine Vam se obraća u ime gospodina Mila Radišića iz Banja Luke, vlasnika kompanije „Grand Trade“ d.o.o. Banja Luka.

Dana 27. aprila 2024. godine putem instagram profila „trivic_jelena“ , prof. dr Jelena Trivić objavila je video snimak kojim je teško oklevetala gospodina Mila Radišića iznoseći i pronoseći neistine koje se odnose na njegove lične i porodične prilike, odnosno dajući pogrešnu sliku o nekretnini ispred koje je nastao video. Naime, dr Trivić je istakla da je gospodin Radišić zajedno sa gospodinom Dodikom „dvojac koji je zgazio i oteo od naroda“, te je u nastavku video snimka istakla da je u toku gradnja za koju ne postoji adekvatno obavještenje na objektu o investitoru, datumu početka gradnje itd. Objekat koji je predmet njene opservacije nalazi se pored kafea „Kajak“.

Mile Radišić i njegova porodica sve svoje aktivnosti i poslovanje obavljaju u skladu sa postojećim propisima i niti jedna njihova aktivnost nikada nije bila usmjerena na kršenje zakona. Treba posebno imati u vidu da porodica Radišić neće dozvoliti da bilo kakva politička prepucavanja idu preko njenih članova, posebno imajući u vidu ranije probleme koje su pojedini predstavnici političkih elita pokušavali da uzrokuju našim klijentima, stvarajući ozbiljne probleme sigurnosne prirode.  

Dr Jelena Trivić je svojim radnjama koje je učinila 27. aprila 2024. godine ponovo ugrozila sigurnost našeg klijenta, oklevetala ga, stavljajući mu metu na čelo svojim neistinitim objavama, te pokušavajući da svoju reputaciju izgradi stvarajući pogrešnu sliku o našem klijentu i njegovoj porodici. Shodno tome, Mile Radišić je putem ovog punomoćnika podnio krivičnu prijavu prof. dr protiv Jelene Trivić radi počinjenog krivičnog djela klevete iz člana 208a. Krivičnog zakonika Republike Srpske.

Ovim putem, porodica Radišić obavještava sve medije da je lokacija na kojoj se izvode radovi na snimku dr Trivić objekat za koji su uredno izdate sve građevinske dozvole, te da je u pitanju objekat za privatnu namjenu, ne i poslovnu, te da ne postoji niti jedna sporna pravna stvar po tom pitanju, posebno vodeći računa o tome da su sve dozvole pravosnažne i da je za sve uredno plaćena sva pripadajuća naknada koja je tražena pozitivnim propisima.

-Građenje bez istaknute ploče koja bi sadržavala broj građevinske dozvole i organ koji ju je izdao na lokaciji kod Kajak terase! Kod Kajak terase desila se najveća narodna izdaja, gdje ne da nisu rušeni temelji privatizovane države, nego se temelji privatizovane države dalje šire. Sada uz asistenciju i onih koji su se protiv toga navodno borili! “Sa nepravdom možeš cijeli svijet proći, ali se ne možeš natrag vratiti”. Narod izdaju ne prašta, napisala je Jelena Trivić na svom zvaničnom FB nalogu.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Njemačka osveta Srbima

POVEZANE VIJESTI

Njemačka osveta Srbima

21. juna 1940. godine u Kompjenjskoj šumi, najviši državni vrh Trećeg rajha predvođen Adolfom Hitlerom lično, sastaje se...

BIJELJINA: Zvijezda 09 u finalu Kupa “dr Milan Jelić“

Zvijezda 09 je u Foči ovjerila plasman u finale Kupa "dr Milan Jelić" gdje ih čeka dobojska Sloga,...

VIŠKOVIĆ: Glasanje za rezoluciju o genocidu u Srebrenici pokazuje sav apsurd i ironiju trenutne situacije

Glasanje za rezoluciju o genocidu u Srebrenici pokazuje sav apsurd i ironiju trenutne situacije u kojoj živimo, rekao...

MILIČEVIĆ: Usvajanje Rezolucije otvara nove jazove u BiH

Predsjednik SDS-a Milan Miličević ocijenio da glasanje u UN pokazuje da većina planete ipak misli svojom glavom i...