IZBORNI ŠTAB Miće Mićića: Ovo će biti naša ubjedljiva pobjeda

Datum:

Share post:

Danas je održan konstitutivni sastanak Izbornog štaba za kandidata za Gradonačelnika Miće Mićića na predstojećim lokalnim izborima na kojem su prisustvovale stranke koje podržavaju zajedničkog kandidata za Gradonačelnika.


„Na sastanku smo dogovoriti operativne planove rada za naredni period. Analizirali smo ono što smo uradili u nekom prethodnom periodu i donijeli zaključke u kom pravcu ćemo se kretati u budućnosti. Važno je da je atmosfera unutar koalicije jako pozitivna i da je apsolutno izvjesna pobjeda zajedničkog kandidata za Gradonačelnika. Imamo visok stepen međusobnog uvažavanja i tolerancije bez obzira što svi mi očekujemo najbolje rezultate za naše stranke i liste. Imamo opštu saglasnost i visok stepen tolerancije oko podrške našem zajedničkom kandidatu i uopšte oko rada i načina kako ćemo raditi i voditi kampanju kada i zvanično bude objavljena“, rekao je za portal Dešavanja u Bijeljini narodni poslanik i predsjednik GO SNSD Bijeljina Nedeljko Ćorić.

Nedeljko Ćorić

Šef Izbornog štaba za kandidata za Gradonačelnika Miću Mićića Darko Mitrić, istakao je da su predstavnici svih deset stranaka saglasni da ovo treba da bude Mićićeva ubjedljiva pobjeda.

Darko Mitrić, Šef Izbornog štaba Miće Mićića

„Na današnjem konstitutivnom sastanku smo zauzeli neke stavove i dogovorili se oko zajedničkih nastupa u kampanji. U narednom periodu bismo trebali definisati agenciju koja će nas pratiti u izbornom ciklusu. Bitno je naglasiti da su svih deset predstavnika stranaka saglasni da ovo bude što ubjedljivija pobjeda našeg kandidata gospodina Miće Mićića. U narednom periodu ćemo imati više informacija koje ćemo moći da iznesemo u javnost“, zaključio je za Dešavanja u Bijeljini Mitrić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

NS RS USVOJILA ZAKLJUČKE: Poništiti sve odluke Šmita i poštovati međunarodno pravo

Narodna skupština Republike Srpske zajedno sa nadležnim institucijama i organima Republike Srpske preduzeće potrebne mjere da bi se...

NIKOLA STEVANOVIĆ iz Bijeljine na master studijama u Holandiji, DIPLOMSKI RAD POKLONIO rodnom gradu, želja mu je da se vrati u svoj kraj (video)

Gost “Razgovora sa povodom“ bio je mladi Nikola Stevanović koji je osnovnu školu završio u Bijeljini kao učenik...

Crveno-belo veče u Bijeljini podržali i Stefan Mitić i Miroslav Ilić iz Gračanice (foto,video)

Jedanaesto po redu Crveno-belo veče održano je u Bijeljini 26.marta. Pored velikog broja gostiju, navijača i ljubitelja Crvene Zvezde,...

PRIJEDLOG ZAKLJUČAKA NS RS: Poništiti sve odluke Kristijana Šmita i poštovati međunarodno pravo

Narodna skupština Republike Srpske zajedno sa nadležnim institucijama i organima Republike Srpske preduzeće potrebne mjere da bi se...