Instagram testira opciju dijeljenja tuđih objava

Datum:

Share post:

Instagram (opet) testira novu funkciju koja imitira druge društvene mreže. U pitanju je dijeljenje tuđih objava.

Kako piše portal TechCrunch, Instagram je potvrdio testiranje opcije „ponovnih objavljivanja“ da bi korisnik na svoju vremensku liniju mogao da postavi tuđi sadržaj.

Ova funkcija najviše liči na Twitterovu opciju retvitovanja i vrstu dijeljenja koja su uobičajena na Facebook i nekim drugim mrežama, što se takođe testira i na Tik-Toku.

Deljenje tuđe objave da bi je videli vaši pratioci nije novina za korisnike Instagrama. Korisnici su do sada mogli da podijele tuđe objave tako da ih njihovi pratioci vide, ali samo kao stori ili manje masovno putem direktnih poruka.

TESTNA REKLAMA

Test je omogućio korisnicima da podijele objavu na svojim fidovima bez potrebe da snime ekran i ponovo je postave ili da se dovijaju na neki drugi način.

Osim ponovnih objava unutar vašeg sopstvenog fida, Instagram je izmenio i opcije dijeljenja na više platformi. U test verziji prednost se daje deljenju putem Snapchata, Messengera ili Whatsappa u odnosu na slanje u direktne poruke, što je slično Tik-Tok pristupu.

Kao i uvijek, najčešći komentar korisnika na unapređenja koja uvodi Instagram i na testiranja raznih opcija je da je u pitanju metamorfoza Instagrama u Tik-Tok ili neku drugu društvenu mrežu – u zavisnosti od funkcionalnosti.

Dešavanja u Bijeljini
Foto: pixabay.com
Izvor: rts.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

VOJIN MITROVIĆ: IZBORI 2. OKTOBRA NISU OBIČNI NEGO REFERENDUM ZA ILI PROTIV RS

Nosilac poslaničke liste SNSD iz Izborne jedinice šest Vojin Mitrović poručio je večeras u Gornjem Magnojeviću da izbori...

TRIBINA SNSD U MAGNOJEVIĆU: GRAĐANI ZNAJU VAŽNOST IZBORA ZA REPUBLIKU SRPSKU

Nosilac poslaničke liste Saveza nezavisnih socijaldemokrata za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Vojin Mitrović poručio...

PETROVIĆ: Sugrađani, podržite sutra Centralni miting SDS, PDP i Pokreta za pravdu i red na bijeljinskom Gradskom trgu (video)

Nosilac liste SDS za narodnog poslanika u NSRS za Izbornu jedinicu 6, Ljubiša Petrović poziva sve sugrađane Bijeljine...

BIJELJINA: Nikad nije kasno početi s novom vrstom sporta

Nikad nije kasno početi s novom vrstom sporta - Odsjek za lokalni ekonomski razvoj i evropske integracije Grada...