Humanitarna akcija kompanije Lykos i SPC u Tuzli za Božić (foto)

Datum:

Share post:

Predstavnici kompanije Lykos su realizovali humanitarnu akciju doniranja pečenica za Božić u saradnji sa predstavnicima Srpske pravoslavne crkve u Tuzli. Kao i u prethodnim godinama, a u saradnji s Arhijerskim namjesništvom tuzlanskim, podijeljeno je ukupno 11 pečenica ugroženim kategorijama koje ova vjerska zajednica okuplja.

Ovakompanija neprekidno pruža podršku religijskim zajednicama ne samo na lokacijama na kojima vršimo projekte, već i u Tuzli i njenom okruženju putem raznovrsnih donacija i sponzorstava. Cilj tih aktivnosti nije samo obnova hramova, već i izgradnja infrastrukture i kapaciteta za normalan život zajednice. Samo u 2023. godini donirali smo više od 25 000 konvertibilnih maraka u projekte koji podržavaju prethodno pomenuto.

“Kao društveno odgovorna kompanija, posvećeni smo tome da humanitarne aktivnosti koje provodimo postanu sastavni dio naše tradicije. Želimo time pokazati dosljednost u stvaranju boljih životnih uslova za ljude u ovakvim zajednicama, posebno u trenucima kada su cijene hrane, a pogotovo mesa, dosegle iznimno visok nivo, zbog čega će božićna trpeza mnogih građana ove godine biti skromnija”, izjavio je Miloš Bošnjaković, Managing director & CEO.

Uz duboko poštovanje prema vjerskim običajima svih interesnih zajednica, kompanija Lykos planira nastaviti s inicijativama koje će doprinositi opštem dobru i prosperitetu članova svih zajednica u kojima djeluje.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Vuk Lukić iz Bijeljine pješke stigao do Ostroga (video)

Na hodočašće, put Ostroga 13. aprila krenuo je Bijeljinac Vuk Lukić, jer je želio da se pokloni moštima...

Kadeti OK ’’Radnik’’ Bijeljina na Majskom turniru u Beogradu (foto)

Kadeti OK ’’Radnik’’ iz Bijeljine su učestvovali po prvi put na tradicionalnom Majskom turniru u Beogradu. -Rezultatski, što je...

APEL SVIM DOBRIM LJUDIMA: Pomozimo Sanelu iz MZ Janja da obnovi kuću nakon požara (foto,video)

Sanelu Đeziću iz Janje kod Bijeljine je potrebna materijalna i svaka druga pomoć kako bi što prije sanirao...

KOŠARAC: Cvijanovićeva pred SB UN jasno iznijela stavove politike Srpske i predsjednika Dodika

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović sinoć je pred SB UN jasno i argumentovano, bez suvišnih riječi, iznijela...