Gradonačelnika Bijeljine u Obudovcu dočekuje rukovodstvo SDS i Opštine Šamac (foto)

Datum:

Share post:

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović je danas, trećeg dana Marša, oko 10.30 časova sa svojim saradnicima napustio teritoriju Brčko Distrikta.

Petrović je sa saradnicima prošao kroz naseljeno mjesto Plazulje u prijepodnevnim časovima i nastavio dalje put ka Obudovcu, Šamcu i krajnjem odredištu Banjaluci.

Kako saznaju Dešavanja u Bijeljini u Obudovcu će gradonačelnika Bijeljine i njegove saradnike dočekati rukovodstvo Opštine Šamac kao i čelnici OO SDS Šamac.

U Obudovcu Ljubišu Petrovića će dočekati predsjednik Skupštine Opštine Šamac Simo Varadinović, načelnik Odjeljenja za finansije Velimkir Andrić kao i predsjednik MZ Obudovac Dragan Mitrović.

Dočeku Petrovića i njegovih saradnika u Obodovcu će prisustvovati simpatizeri kao i članstvo OO SDS Obudovac i Šamac.

Gradonačelnik Bijeljine izašao iz Brčkog i nastavio ka Banjaluci (foto,video)

Načelnik Opštine Šamac Đorđe Milićević, je pozdravio “Marš časti za ozdravljenje Republike Srpske’’ koji predvodi gradonačelnik Bijeljine sa svojim saradnicma na putu ka Banjaluci.

-Apsolutno podržavam “Marš časti za ozdravljenje Republike Srpske’’ koji predvodi gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović. Šamac će uvijek biti dobar domaćin i uvijek će dati bezrezervnu podršku poštenim i časnim ljudima kao što je Petrović, rekao je načelnik Opštine Šamac Đorđe Milićević koji je i predsjednik SDS u Šamcu.

Put Petrovićeva i njegovih saradnika na putu do Banjaluke će trajati još desetak dana s obzirom da je danas treći dan Marša.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Dnevni horoskop za 26. april

POVEZANE VIJESTI

Dnevni horoskop za 26. april

Ovan POSAO: Imate dovoljno energije za nove planove, ali nadređeni možda neće biti raspoloženi za novitete. LJUBAV: Ostavite prošlost iza sebe i...

PET MAGAZIN: Kako da znate da su dve mace ostvarile jaku vezu

Povezane mačke definišu se kao par mačaka koje su uspostavile blizak odnos jedna sa drugom. Neke povezane mačke...

Dušan Veletić nastavlja da piše istoriju: Bijeljinac u finalu Evropskog prvenstva!

Ispisao je istoriju kada je ušao u polufinale, uzeo je prvu medalju za Srbiju poslije 67 godina u...

Google apokalipsa sa „kolačićima“

​Inicijativa kompanije Google za blokiranje kolačića trećih strana prisutna je već nekoliko godina, ali je u konstantnom odlaganju,...