Gradonačelnik Petrović se sastao sa Baćevcom i Lazarevićem

Datum:

Share post:

U četvrtak, 4. ferbuara, na poziv Gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića, održan je sastanak sa delegatima u Vijeću naroda Republike Srpske, Samirom Baćevcem (SDA) i Miroslavom Lazarevićem (PDP) iz Bijeljine.

Na sastanku je razgovarano o saradnji i zajedničkim aktivnostima Gradske uprave sa predstavnicima viših organa vlasti kao nastavak dobre prakse koja je bila prisutna u Bijeljini te eventualnom unapređenju takvih odnosa u korist građana Bijeljine.

BAĆEVAC DOBRONAMJERNO UKAZAO NA PROPUST GRADONAČELNIKA
Delegat u Vijeću naroda Republike Srpske Samir Baćevac je ovom prilikom izrazio zahvalnost na pozivu i spremnosti Gradonačelnika za saradnjom ali i dobronamjerno ukazao na neke propuste Gradonačelnika na samom početku mandata, a koji se odnose na odnos prema Bošnjacima u Bijeljini, posebno vezano za ekspoze Gradonačelnika, prijedloge za v.d. načelnike Odjeljenja u Gradskoj upravi na Konstitutivnoj sijednici Skupštine održanoj 25.1. 2021. godine gdje se nije vodilo računa o ustavnoj i zakonskoj obavezi kandidovanja i izbora predstavnika bošnjačkog naroda od strane Gradonačelnika.

USAGLAŠENI STAVOVI
Usaglašeni su stavovi da se u narednom preriodu ovakve i slične pojave moraju izbjegavati te da se trebamo svi maksimalno potruditu u kreiranju boljeg i ljepšeg ambijenta u Bijeljini za nove investicije, hitnom rješavanju već nagomilanih problema građana, posebno u sektoru privrede, zapošljavanja i infrastrukture.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

ELEKTRO BIJELJINA: Nema planiranih zastoja u isporuci električne energije od 1. do 7. maja

Obavještavamo Vas da za predstojeće praznične dane, od 01.05.2024. do 07.05.2024. godine, nema planiranih zastoja u isporuci električne energije. Srećni...

„Beskompromisna komedija“ Semira Gicića 18. maja u Centru za kulturu „Semberija

18.maj u 20:00 časova u Centru za kulturu "Semberija" "Beskompromisna komedija” Semir Gicić Ova monokomedija je zbog svoje iznimne popularnosti...

Idu li 52 fudbalska kluba u Semberiji “pod suspenziju“? (foto)

Da li će 52 fudbalska (od Premijer lige do najniže lige) kao i 20-ak Omladinskih selekcija u Semberiji...

SVEŠTENIK MIRAN: Crkva nikada nije bila protiv proslavljanja državnih praznika – na vjernicima je da odluče kako će proslaviti 1. maj (video)

U toku su praznici, u toku je Stradalna nedelja, sutra je 1. maj, pa smo željeli da porazgovaramo...