Gradonačelnik Bijeljine na putu ka Banjaluci stigao u Donji Dragaljevac (foto,video)

Datum:

Share post:

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović krenuo je danas put Banjaluke sa svojim savjetnicima Radoslavom Ostojićem, Miodragom Bešlićem i Radišom Petrovićem.

Petrović je sa sa saradnicima stigao oko 19.15 časova na svoje prvo odredište u sembersko selo Donji Dragaljevac na MARŠU ČASTI ZA OZDRAVLJENJE REPUBLIKE SRPSKE, kako ga je sam nazvao.

Dobrodošlicu gradonačelniku Bijeljine u Donjem Dragaljevcu je poželio i Ilija Radić odbornik SDS u bijeljinskom parlamentu.

Mještani Donjeg Dragaljevca su gradonačelnika Bijeljine dočekali sa kolačima i osvježenjem.

-Posjeta i moje prvo zaustavljanje u Donjem Dragaljevcu na putu ka Banjaluci ima za cilj da se upoznam sa problemima ljudi u ovom selu, šta je potrebno, da napravimo plan, vidimo šta možemo riješiti, a sutra nas očekuje nastavak putovanja iz Donjeg Dragaljevca i izlazak iz Bijeljine i nastavak Marša za Brčko, rekao je Ljubiša Petrović prilikom dolaska u Donji Dragaljevac.

Petrović je na kraju rekao da je prva prepreka savladana, te da sutra nastavlja dalje,  put Brčkog i dalje prema Banjaluci.

Prvog dana marša na put do Banjaluke, koji će trajati 10 do 14 dana, kako je nagovjestio Petrović, sa njim su krenuli i njegovi savjetnici iz Kabineta, Radoslav Ostojić, Miodrag Bešlić i Radiša Petrović.

Petrović je na ’’Marš časti za ozdravljenje Republike Srpske’’ krenuo simbolično na Dan Svetog Kirila i Metodija, dan uoči Spasovdana.

Gradonačelnik Bijeljine sa savjetnicima krenuo put Banjaluke (foto, video)

Prvo zaustavljanje gradonačelnika Bijeljine kako je i najavio se desilo u semberskom selu Donji Dragaljevac gdje će razgovarati sa mještanima.

Vlasnik BP „Dragstes“ PRESREO gradonačelnika Bijeljine na putu ka Banjaluci (foto,video)

Petrović teritoriju Grada Bijeljina planira napustiti sutra na Spasovdan, 25. maja 2023. godine kada će dalje nastaviti put Brčkog.

Dešavanja u Bijeljini
Izvo: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

SAJAM KOZMETIKE & MASTER CLASS U NEDJELJU U BIJELJINI (foto)

SAJAM KOZMETIKE & MASTER CLASS BY BEAUTY BAR & HEDONIZAM  Za Vas smo spremili jednu divnu manifestaciju koju održavamo u...

Podržimo odbojkaše Radnika u borbi za titulu u Premijer ligi BiH (foto)

U petak od 19.00 časova u dvorani Gimnazije Filip Višnjić u Bijeljini na programu je drugi meč finala...

Gradska Boračka organizacija Bijeljina u nedjelju će obilježiti dan Bitke za Banj brdo

Tokom bitke na Banj brdu, 21. aprila 1993. godine, u jednom danu su poginula 33 borca, 32 ranjeno,...

Partijama iz budžeta 375,6 miliona KM

Političkim partijama u Bosni i Hercegovini sa svih nivoa vlasti, od 2004. godine, zaključno sa 2023. godinom isplaćeno...