Gradonačelnik Bijeljine na putu ka Banjaluci stigao u Donji Dragaljevac (foto,video)

Datum:

Share post:

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović krenuo je danas put Banjaluke sa svojim savjetnicima Radoslavom Ostojićem, Miodragom Bešlićem i Radišom Petrovićem.

Petrović je sa sa saradnicima stigao oko 19.15 časova na svoje prvo odredište u sembersko selo Donji Dragaljevac na MARŠU ČASTI ZA OZDRAVLJENJE REPUBLIKE SRPSKE, kako ga je sam nazvao.

Dobrodošlicu gradonačelniku Bijeljine u Donjem Dragaljevcu je poželio i Ilija Radić odbornik SDS u bijeljinskom parlamentu.

Mještani Donjeg Dragaljevca su gradonačelnika Bijeljine dočekali sa kolačima i osvježenjem.

-Posjeta i moje prvo zaustavljanje u Donjem Dragaljevcu na putu ka Banjaluci ima za cilj da se upoznam sa problemima ljudi u ovom selu, šta je potrebno, da napravimo plan, vidimo šta možemo riješiti, a sutra nas očekuje nastavak putovanja iz Donjeg Dragaljevca i izlazak iz Bijeljine i nastavak Marša za Brčko, rekao je Ljubiša Petrović prilikom dolaska u Donji Dragaljevac.

Petrović je na kraju rekao da je prva prepreka savladana, te da sutra nastavlja dalje,  put Brčkog i dalje prema Banjaluci.

Prvog dana marša na put do Banjaluke, koji će trajati 10 do 14 dana, kako je nagovjestio Petrović, sa njim su krenuli i njegovi savjetnici iz Kabineta, Radoslav Ostojić, Miodrag Bešlić i Radiša Petrović.

Petrović je na ’’Marš časti za ozdravljenje Republike Srpske’’ krenuo simbolično na Dan Svetog Kirila i Metodija, dan uoči Spasovdana.

Gradonačelnik Bijeljine sa savjetnicima krenuo put Banjaluke (foto, video)

Prvo zaustavljanje gradonačelnika Bijeljine kako je i najavio se desilo u semberskom selu Donji Dragaljevac gdje će razgovarati sa mještanima.

Vlasnik BP „Dragstes“ PRESREO gradonačelnika Bijeljine na putu ka Banjaluci (foto,video)

Petrović teritoriju Grada Bijeljina planira napustiti sutra na Spasovdan, 25. maja 2023. godine kada će dalje nastaviti put Brčkog.

Dešavanja u Bijeljini
Izvo: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

OTVORENO PISMO Gradonačelnika Bijeljine Ministru porodice, omladine i sporta (foto)

Otvoreno pismo Gradonačelnika Bijeljine Ministru porodice, omladine i sporta prenosimo u cijelosti: Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović je uputio otvoreno...

JELENA TRIVIĆ: Tužilaštvo BiH da ispita CiK – zašto nema izvještaja o kontrolnom brojanju?

Saopštenje za javnost Narodnog fronta prenosimo u cijelosti: Kao oštećeni kandidat u ovom predmetu, zahtijevam od Tužilaštva BiH da...

„To klasičan primjer provokacije, zastrašivanja i pritiska“ DODIK O NADLIJETANJU AMERIČKIH AVIONA nad vazdušnim prostorom Srpske

"To klasičan primjer provokacije, zastrašivanja i pritiska" DODIK O NADLIJETANJU AMERIČKIH AVIONA nad vazdušnim prostorom Srpske Predsjednik Republike Srpske...

„KOSOVO JE SRCE SRBIJE“: Novak poslao moćnu poruku nakon meča (foto)

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u drugo kolo Rolan Garosa, a nakon pobjede protiv Aleksandara Kovačevića...